Acasă FASHION 6 obiceiuri ale barbatilor stilati. Ce reguli cunoaste orice gentleman

6 obiceiuri ale barbatilor stilati. Ce reguli cunoaste orice gentleman

DISTRIBUIȚI

6 obiceiuri ale barbatilor stilati. Ce reguli cunoaste orice gentleman

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc unii barbati sa aiba un stil perfect tot timpul? Ei bine, orice gentleman stie ca nu e suficient doar sa aleaga tinutele potrivite pentru el, ci este nevoie sa tina cont de o serie de reguli esentiale.

Foto: Alvin Mahmudov

Sa ai o garderoba impecabila inseamna sa acorzi atentie detaliilor, indiferent ca este vorba de modul in care sunt purtate hainele sau de modul in care sunt intretinute.

Obiceiuri ale barbatilor stilati

Stiu care sunt piesele esentiale

Piesele esentiale sau cele basic, asa cum mai sunt numite, sunt cele care pot fi purtate in orice moment si care, desigur, sunt indispensabile cand vine vorba de garderoba masculina. Barbatii stilati stiu ce trebuie sa aiba in recuzita, ceea ce inseamna ca ei mereu vor cumpara camasi, triocuri Polo, pantaloni Chinos si sacouri ce pot fi purtate la diferite tinute. Ei investesc in haine de calitate si in modele care nu se demodeaza prea curand.

Isi fac cumparaturile offline

Daca cei mai multi barbati prefera sa cumpere online, unii dintre ei sunt constienti de faptul ca cele mai multe haine trebuie probate. Astfel, cumparaturile offline sunt o modalitate foarte eficienta de a-si innoi garderoba. Oricat de popular este domeniul e-commerce, o vizita intr-un showroom sau intr-un magazin destinat exclusive barbatilor ofera posibilitatea oricarui gentleman sa incerce noi stiluri, sa probeze, sa combine texturi si nuante si sa aleaga piesele vestimentare potrivite pentru ei.

Pun accent pe calitate, nu pe cantitate

Barbatii care au un stil impecabil stiu ca totul tine de calitatea produselor pe care le aleg. Astfel, atunci cand vor sa isi innoiasca garderoba, ei aleg piese vestimentare de firma, care rezista mai bine la spalari si purtari si care nu se demodeaza prea curand.

Au grija de hainele lor

Nu este suficient doar sa alegi piese vestimentare de calitate, ci este important si modul in care le intretii. Barbatii stilati acorda atentie etichetelor si au grija ca hainele lor sa fie foarte bine intretinute.

Au mereu un numar suficient de haine

Barbatii care pun mereu accent pe modul in care se imbraca stiu ca este important sa aiba un numar suficient de haine. Astfel, fie ca vorbim de piese vestimentare basic sau de cele pentru ocazii speciale, ei vor cumpara mereu suficiente modele, astfel incat sa poata crea cat mai multe tinute.

Stiu ca micile detalii fac diferenta

Barbatii stilati poarta foarte multe accesorii, pentru ca stiu ca micile detalii fac diferenta. Astfel, indiferent ce tinute abordeaza, ei isi vor completa look-ul cu batiste decorative, ceasuri sport sau elegante, bratari, curele sau alte accesorii.

Pentru tine ce reguli sunt importante cand vine vorba de stil personal?

Citeste si: Haine pe care trebuie sa le ai in orice moment in garderoba!

Sursa: fashionbeans.com

Foto: unsplash.com