Acasă The WOMEN 6 reguli de business pentru femeile Alfa

6 reguli de business pentru femeile Alfa

DISTRIBUIȚI

6 reguli de business pentru femeile Alfa

Succesul in business nu vine atunci cand ne asteptam, sunt perioade bune si perioade mai putin bune, iar uneori planurile pe care le avem par ca nu se pot concretiza intr-o perioada relativ scurta. Cu toate acestea, unii oameni sunt de parere ca succesul in business depinde de fiecare persoana in parte si de modul sau de gandire.

Foto:  rawpixel

Nu doar barbatii isi doresc o viata profesionala implinita, ci si femeile, motiv pentru care ne indreptam atentia asupra sexului frumos si in acest articol vom enumera sase reguli de business pentru femeile Alfa.

Femeile Alfa sunt puternice, determinate, au o gandire logica si isi cunosc foarte bine obiectivele. Sunt ambitioase si nu le este teama sa exprime ceea ce gandesc, chiar daca uneori situatiile nu sunt mereu in favoarea lor.

6 reguli de business pentru femeile Alfa

Investesc in dezvoltarea lor personala si profesionala

O viata personala implinita te ajuta sa ai o viata profesionala la fel de implinita, intrucat totul este in stransa legatura. Femeile Alfa investesc in dezvoltarea lor, isi cumpara lucrurile care le plac si care le fac fericite, calatoresc, isi propun noi obiective si nu se tem sa lupte pentru ceea ce isi doresc.

Isi asuma riscuri

Femeile Alfa, fie ca pornesc o afacere sau isi doresc sa avanseze la locul de munca, isi asuma riscuri si vad doar jumatatea plina a paharului. Sunt convinse ca orice este posibil in viata, motiv pentru care isi asculta intuitia si iau decizii care le ajuta sa atinga succesul profesional.

Nu se descurajeaza singure

Modul in care alegi sa vorbesti despre tine determina modul in care aleg sa vorbeasca si celelalte persoane despre tine. Daca tu nu ai o parere buna despre tine si ai tendinta sa te desconsideri sau sa te descurajezi singura in unele situatii, lucrurile nu vor fi in favoarea ta. Femeile Alfa au foarte multa incredere in propriile forte, sunt recunoscatoare pentru ceea ce au si stiu ca doar o gandire pozitiva le poate aduce succesul dorit.

Isi doresc un partener

Femeile Alfa isi doresc un partener, ele considera ca o relatie functioneaza cel mai bine in momentul in care doi oameni gandesc la fel. Ele isi doresc un barbat care sa le cunoasca dorintele si idealurile si care sa le fie alaturi mereu. Relatiile amoroase, lipsite de contrast, nu sunt o prioritate pentru femeile Alfa.

Stiu cand sa renunte

Sa renunti la ceva ce ti-ai dorit foarte mult nu este deloc usor, insa femeile Alfa stiu cand este momentul sa renunte. Orice lectie invatata este o noua oportunitate pentru ele, iar esecul nu face parte din vocabularul lor. Ele stiu ca orice gand negativ le poate afecta viata, asa ca se gandesc doar la ceea ce le ajuta sa aiba mereu o stare buna.

Evita sa fie intr-o competitie constanta cu alti oameni. In schimb, lucreaza la dezvoltarea personala

Fenomenul Social Media a amplificat nevoia de afirmare si dorinta de a face mereu lucruri extraordinare. Astfel, aproape totul s-a transformat intr-un „camp de lupta”, unde fiecare incearca sa fie mai bun, chiar daca acest lucru presupune incalcarea unor coduri etice si morale. Sa fii in stransa legatura cu ceea ce te defineste inseamna sa te apreciezi asa cum esti si sa nu ai nevoie de validarea altor persoane, iar femeile Alfa reusesc acest lucru foarte bine.

Citeste si: Carti recomandate pentru femei

Sursa: xonecole.com

Foto: unsplash.com