Acasă Blog Posts A patra conferinta Autentic va avea loc pe 25 aprilie 2023

A patra conferinta Autentic va avea loc pe 25 aprilie 2023

DISTRIBUIȚI

Marti seara, 25 aprilie 2023, de la ora 19:00 va avea loc cea de-a patra conferinta AUTENTIC la sala Dalles din Bucuresti, cu titlul „NU SCHIMBI TU LUMEA! Cum se naste un cetatean?”. Invitatul dezbaterii este unul dintre cei mai iubiti dascali din Romania, prof. univ. dr. Dumitru Bortun de la SNSPA.

Evenimentul este caritabil, banii obtinuti din vanzarea biletelor fiind donati Asociatiei BookLand pentru renovarea scolilor rurale!

Prof. univ. dr. Dumitru Bortun a fost premiat de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentilor din Romania – ANSOC cu titlul de Profesor Bologna, acordat dascalilor care „sunt apreciati de studenti, aduc plus de valoare educatiei din Romania si sunt modele pentru studenti”. De asemenea, domnul prof. univ. dr. Dumitru Bortun a fost decorat de presedintele Romaniei cu Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Cavaler in semn de apreciere pentru contributia importanta avuta, de-a lungul intregii sale activitati, la promovarea culturii si a identitatii nationale romanesti.

Biletele pot fi cumparate online pe https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/3943/nu-schimbi-tu-lumea-cum-se-naste-un-cetatean-sala-dalles-sala-dalles-bucuresti-25-aprilie-2023sau de la:

  1. Casa de bilete a Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian” – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 si cu o ora inainte de spectacole sambatasi duminica)
  2. Casa de bilete a Salii Dalles – B-dul Nicolae Balcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17)

Conferintele AUTENTIC s-au nascut atat din dorinta lui Costi Gogoneata, gazda podcastului AUTENTIC, de a-si intalni fatain fata prietenii din comunitatea canalului de youtube, dar si pentru a cunoaste oameni interesati de valorile educatiei autentice. Intalnirile vor continua panain luna iunie, inclusiv, in acelasi spatiu, la Sala Dalles.

Asociatia BookLand renoveazascolile rurale mobilizand mediul de afaceri privat (care redirectioneaza 20% din impozitul pe profit/venit), autoritatile si comunitatile locale. In 3 ani, prin cele 67 scoli renovate, a reusit sa acorde copiilor din satele Romaniei o sansa reala la o educatie de calitate. Adio igrasie si mucegai, bancute rupte, usi/ferestre/pardoseli deteriorate, acoperisuri si tavane prin care ploua, curti pline de noroi, sobe in salile de clasasi WC in spatele scolii! In plus, Intalnirile BookLand Evolution faciliteaza tinerilor dialogul cu varii personalitati, Taberele Coolturale BookLand le ofera un mix echilibrat de informatie & distractie, iar materialele educationale le raspund intrebarilor care-i framanta. Din 2023 demareaza constructia primului Campus Preuniversitar Profesional in sistem Dual din mediul rural cu scopul de a forma specialistii de care Romania are atata nevoie in productie si servicii.

Mai multe detalii despre Asociatia BookLand pe site-ul https://book-land.ro/