Acasă About

About

The Style Journal este blogul oficial al brandului DON MEN, si este destinat barbatului modern care pune pret pe stilul lui de viata.

Este locul unde barbatii isi pot gasi inspiratia, unde afla ultimele tendinte din moda masculina si gasesc cele mai bune sfaturi de stil, interviuri cu barbati celebri, detalii despre evenimentele importante din tara sau din strainatate, dar si informatii despre cele mai cool locuri de vizitat.

The Style Journal isi doreste sa devina o platforma care sa acopere subiecte de larg interes pentru barbati, de la idei despre cum sa lansezi o afacere, articole despre carti recomandate, filme pe care trebuie sa le vizionezi sau alte subiecte cotidiene.

Lansat in aprilie 2014, odata cu site-ul DON-MEN.COM, The Style Journal a luat amploare odata cu cresterea brandului DON si si-a dezvoltat o comunitate de cititori fideli. Conceput initial ca o platforma de stil masculin pentru clientii proprii, The Style Journal s-a transformat rapid intr-un blog de succes, care ofera cititorilor sai informatii zilnice despre lifestyle-ul masculin.

Datorita numarului mare de accesari, in anul 2017 thestylejournal.ro a devenit un site de sine statator.