Acasă FASHION Barba gri în trend la decernarea premiilor Oscar 2020

Barba gri în trend la decernarea premiilor Oscar 2020

DISTRIBUIȚI

Celebritățile își îmbrățișează vârsta și le stă foarte bine.

La ceremonia Oscarurilor, o seară în care, de obicei, vedem cele mai bune și mai strălucitoare vedete de la Hollywood, aranjate și dichisite ca niște zei, a apărut o tendință surprinzătoare: mulți dintre cei mai celebri bărbați ai serii au apărut cu barbă. Și nu doar barba! Aceste exemple glorioase de păr facial erau cenușii.

„Care este marele lucru?”, Întrebi. „Mulți bărbați au barbă gri.” Aveți dreptate, desigur. Dar motivul pentru care am observat și despre care vorbim acum este acela că Hollywood-ul, în mod tradițional, orice recunoaștere a vârstei reală este întâmpinată de critici și un necrolog pre-scris.

Câștigătorul categoriei ”Cel mai bun Actor” Joaquin Phoenix și barba lui ”sare cu piper”

Dar, când celebrități ca Oscar Isaac, Keanu Reeves și cel mai bun actor al anului, Joaquin Phoenix, apar pe covorul roșu cât se poate mai naturali, este o afirmație pe care o nu ignorăm. Aceștia sunt niște bărbați frumoși, frumoși, care încă se bucură de statutul de ”heartthrobs”. Pentru ei să se prezinte cu barbă, chiar cu barbă gri, este ceva de remarcat. Aceste staruri mari nu încearcă să se țină cu disperare de tinerețe. În schimb, își folosesc părul facial adecvat vârstei ca un caz pentru a fi luat în serios ca actori, nu doar celebrități.

Nu au fost singurii. Prezentatorul Mark Ruffalo, care este, de obicei, înrădăcinat înfiorător, ne-a oferit sare și piper ordonate, de la coroană până la bărbie. Chiar și Robert DeNiro, la 76 de ani, a apărut cu o barbă strălucitoare, albă ca zăpada, care l-a făcut cumva să pară mai tânăr și mai vibrant decât dacă ar fi fost bărbierit curat.

92nd Annual Academy Awards - Arrivals

Într-adevăr, acest lucru cu barba s-a învârtit prin Hollywood înainte de Oscaruri. Barba albă orbitoare a lui George Clooney a devenit o legendă în doar câteva luni scurte. Pierce Brosnan a debutat cu un nou model de argint cu o capră Van Dyke care se potrivește la Globurile de Aur. Brad Pitt și-a pus bărbia în tendință, în mod deosebit. Părul facial are un moment, sigur, dar este mai mult decât atât. Nu fac nimic pentru a ascunde faptul că îmbătrânesc.

US-ENTERTAINMENT-FILM-OSCARS-ARRIVALS

Data viitoare când te gândești să-ți pierzi barba neagră, gândește-te la Keanu Reeves la Oscarurile 2020.

 

 

Sursa: esquire