Acasă Blog Posts Beck’s sarbatoreste 20 de ani in Romania printr-o noua petrecere Nostalgia. 20...

Beck’s sarbatoreste 20 de ani in Romania printr-o noua petrecere Nostalgia. 20 de ani de gust exceptional si momente de neuitat

DISTRIBUIȚI

Parte din portofoliul producatorului Bergenbier S.A., Beck’s sarbatoreste 20 de ani de cand este in Romania si de cand cunoscuta bere este produsa in fabrica din Ploiesti. La nivel global, brand-ul a ajuns la 150 de ani de cand a luat nastere in Bremen, Germania.

De doua decenii, Beck’s a pornit intr-o calatorie plina de emotii si povesti care au strabatut toata Romania. In acesti douazeci de ani, nu a fost vorba doar despre o bere care are in spate 150 de ani de expertiza si calitate germana, ci despre momente care sunt cu adevarat pretuite de toti care au spus: #BecksIstBier

In 2003, fabrica Bergenbier S.A. din Ploiesti a devenit prima din regiunea Europei Centrale si de Est care producea Beck’s, respectand legea puritatii germane. Berea lager germana poate fi fabricata prin utilizarea a doar trei ingrediente: apa, malt din orz si hamei. Asa ca acum 20 de ani, o echipa de specialisti din Germania impreuna cu un berar au venit in Romania, la fabrica Bergenbier S.A. pentru a aduce tot procesul de producere Beck’s la standardele dorite. An de an, acest standard este respectat si Beck’s este cunoscuta in prezent ca berea muzicii bune, a festivalurilor si a momentelor de neuitat. Calatoria brandului din primele doua decenii in Romania a fost una despre pasiune si, mai ales, despre consum responsabil.

Beck’s x Nostalgia – A match made in heaven
Iar pentru a sarbatori 20 de ani de Beck’s in Romania, brand-ul continua povestea cu un nou eveniment Nostalgia. Este al 7-lea semnat Beck’s x Nostalgia, acolo unde muzica si berea buna fac un match made in heaven. Asadar, in perioada 10-11 Noiembrie, la Romexpo, imaginatia va prelua controlul.

NOSTALGIA | Imaginarium este un eveniment de tip discoteca ’90s – ’00s, in care se vor intalni multe decoruri retro & future, selfie museum si experiente imersive. Timp de doua zile, ne vom distra alaturi de prietenii nostri de la Nostalgia si vom celebra, alaturi de voi toti, cei 20 de ani de Beck’s in Romania.
Misiunea Beck’s a fost intotdeauna sa ofere o bere de calitate germana, fara compromisuri, dar si sa fie parte din povestile consumatorilor. In timp ce privim spre viitor, suntem incantati de ceea ce urmeaza si un lucru este cert: Beck’s ramane dedicat muzicii bune si depasirii limitelor.

Cheers pentru cei 20 de ani de Beck’s in Romania si multe alte decenii de experiente de neuitat. #BecksIstBier

Despre Bergenbier S.A.
Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondata in 1994, iar cea mai importanta marca din portofoliul sau, Bergenbier, a fost lansata un an mai tarziu. Astazi, Bergenbier S.A. este in top trei companii producatoare de bere din Romania, avand o fabrica moderna la Ploieşti şi o reţea performanta de distribuţie naţionala. Bergenbier S.A. acorda o atentie sporita impactului pe care il are in comunitate si asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde marci care acopera toate segmentele pieţei. Pe langa berile produse la Ploiesti – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, berea americana Miller Genuine Draft, cea mai iubita bere mexicana, Corona, precum si berea alba germana nefiltrata Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 in portofoliu si variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois si Staropramen.

Despre Molson Coors
De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa, care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitati molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.