Acasă Blog Posts Calvin Klein introduce campania pentru Toamna 2023 cu Alexa Demie, Kid Cudi,...

Calvin Klein introduce campania pentru Toamna 2023 cu Alexa Demie, Kid Cudi, JENNIE, Jung Kook si Kendall Jenner

DISTRIBUIȚI

Pentru toamna anului 2023, Calvin Klein redefineste senzualitatea prin scene incarcate de emotie si ludic.

Alexa Demie si Kid Cudi, la inceput de colaborare cu brand-ul, se alatura ambasadorilor JENNIE, Jung Kook si Kendall Jenner, si sunt surprinze in ipostaze care redau felul lor unic de a-si exprima senzualitatea, increderea si pofta de viata din perspectiva Calvin Klein. Imaginile realizate de Inez & Vinoodh dezvaluie lumea individuala a fiecarui talent, amplificata prin medii singulare si coloane sonore selectate astfel incat sa infatiseze autenticitatea puternica a fiecareia. Luata separat, fiecare scena vorbeste despre o poveste de incredere profunda; in ansamblu, campania intruchipeaza artistic toate fatetele Calvin Klein.

Alexa Demie este indrazneta si seducatoare in noile modele de lenjerie Calvin Klein. JENNIE isi amplifica increderea in sine intr-un mix de look-uri casual si rafinate cu lenjerie intima si blugi. Jung Kook canalizeaza energia ludica in timp ce se misca ca si cum nimeni nu s-ar uita, purtand blugi clasici Calvin Klein. Kendall Jenner isi amplifica feminitatea cu imbracamintea pentru femei Calvin Klein. In acelasi timp, asertiv si relaxat, Kid Cudi evoca o stare creativa si relaxata in lenjerie si blugi Calvin Klein.

Colectiile Toamna 2023 consolideaza codurile de design Calvin Klein: minimal, modern si senzual. Fie ca este vorba despre lenjerie, blugi sau alte produse de imbracaminte, acest sezon prezinta piese elevate, care sunt esentiale pentru fiecare garderoba, pentru fiecare stil de viata. Siluetele clasice sunt actualizate cu tesaturi noi si croieli modernizate, si sunt completate de cele mai fresh modele de bijuterii si ochelari Calvin Klein. Rezultatul este o expresie a stilului fara efort, conectat cu modul in care ne traim viata astazi.

Produsele Calvin Klein din colectia Toamna 2023 sunt disponibile in magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Baneasa Shopping City si in magazinele Calvin Klein Jeans din Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Palas Mall Iasi, Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanta.

Credite Campanie:
Regizata si fotografiata de Inez & Vinoodh

Credite Editoriale:
Calvin Klein

Social: @calvinklein

Despre SARKK
SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.
De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.
Extinderea companiei se bazeaza pe o abordare omnichannel si produsele ambelor brand-uri sunt disponibile in magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o larga retea de clienti angro, precum si pe tommy.com
Vizand mereu o dezvoltare organica si durabila, condusa de valorile CSR, SARKK, cu pasi stabili si increzatori, este una dintre cele mai sanatoase corporatii din industrie si se extinde captivand chiar si pe cei mai exigenti consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
Calvin Klein este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.
Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.