Acasă The LOOK Cămășile uni – ideale pentru primăvară

Cămășile uni – ideale pentru primăvară

DISTRIBUIȚI

Este important să ai în garderobă un anumit număr de cămăși cu o anumită paletă de culori. Este vorba despre cămășile atemporale, care pot fi purtate cu ușurință la foarte multe ținute și care vor arată mereu bine. Iar un exemplu foarte bun este cămașa bărbătească albă, un articol vestimentar nelipsit din foarte multe ținute perfecte.

Poate că nu ai foarte multe costume în recuzită sau poate că ai măcar două sau trei costume preferate, însă nu numai acestea sunt importante. Dacă îți dorești să ai un look perfect, potrivit pentru mai multe ocazii, este important să știi cum să-l completezi, iar dacă ai cămăși într-o paletă largă de culori cu siguranță ai de unde alege!

cămașă colorată uni poate fi purtată la orice costum, indiferent dacă vorbim despre un costum navy, un costum în culori deschise, un costum cu imprimeu în carouri sau un costum de varaconfecționat din materiale mai subțiri.

De ce este esențial să ai o paletă de cămăși uni

Cămașa albă uni este potrivită pentru a o purta la orice ocazie, indiferent  vrei  o porți în prima zi de muncăîn ultima zi de muncă, la o nuntă, la un botez, la o petrecere corporate sau la o întâlnire casual – contează doar modul în care alegi  îți completezi look-ul.

Cămașa belu denotă seriozitate, este o piesă vestimentară clasicăcare te va ajută  te faci remarcat în orice moment. În plus, nu vei da greș niciodată cu o cămașă belu uni!

Cămașa bărbătească galbenă este ideală pentru perioada caldă din an, indiferent dacă vorbim de o ținută office sau de vacanță, petreceri, întâlniri de afaceri sau noi trenduri în materie de modă și stil pentru bărbați.

Cămașă roz pudră este o investiție foarte bună pe termen lung, dar cum știi  alegi cel mai bun model pentru ține?  Pune accent pe calitate, nu pe cantitate și nu vei avea motive  îți faci griji. Foarte potrivite sunt cămășile care au în compoziție bumbac 100% și croiala slim fit, deoarece sunt foarte confortabile și lejere. Ține cont și de guler, este recomandat  acesta  nu fie mult prea larg.

O cămașă uni este foarte ușor de accesorizat, astfel că o poți purta cu o cravată, papion, berete sau cu o pereche de butoni.

Cămașile bărbăteaști uni pot fi purtate și cu pantaloni Chinos sau jeanși, așa că ai toate motivele să investești în câteva modele de calitate.

Detaliile fac diferența! Dacă nu îți place să ai un stil vestimentar mult prea simplu, poți oricând să optezi pentru o cămașă cu imprimeu elegant sau pentru o cămașă cu imprimeu colorat. Desigur, nu este recomandat că toate cămășile din garderoba ta să aibă imprimeuri, deoarece o cămașă uni va rămâne întotdeauna o alegere clasică și în mod sigur cea mai potrivită pentru a-ți completă ținutele.

 

 

Poze: Pinterest