Acasă Blog Posts Ce NU ar trebui să poarte niciodată un bărbat!

Ce NU ar trebui să poarte niciodată un bărbat!

DISTRIBUIȚI

Fiecare dintre noi are propriul stil pe care la îmbunătățit cu vârsta. Așa ai ajuns să știi ce să faci ca să obții stilul dorit, dar întrebarea este, știi de ce să te ferești? Adică știi cum să eviți să nu te faci de râs? Avem pentru tine niște răspunsuri, de ce produse să te ferești pentru a-ți păstra stilul impecabil!

Ochelari de soare înauntru  

Evită să porți ochelari de soare când ești într-o încăpere, nu pari fițos, vei fi luat doar peste picior.

Pantaloni foarte scurți

Oricât de lungi și perfecte îți sunt picioarele, nu trebuie să porți așa ceva!

 Skinny jeans

Desigur, croiala slim fit este grozavă, îți poate oferi un smart look. Dar blugi skinny sunt prea mult, problema lor este că îți vor face picioarele să arate mai puțin masculin și mai mult feminin.

Sandale cu sosete

Cine poartă așa ceva? Sandalele sunt făcute pentru perioada de vară, când este cald afară și picioarele au nevoie să respire.

Pantofi cu velcro

Doar dacă ești încă la scoală la 35 de ani. Pantofii cu velcro trebuie evitați! Chiar dacă sunt funcționali tind să fie înșelători.

Pantofi eleganți cu vârf pătrat

Au fost în trend în anii 90, acum suntem în 2020. Putem să trecem peste și să-i dăm uitării.

Hainele mai mari

Nu insistăm ca hainele pe care le porți să fie slim fit, dar alege hainele care ți se potrivesc ca mărime. Evită să cumperi haine cu una sau două mărimi mai mari.

Prea mult parfum

Notele subtile de parfum sunt perfecte. Nu face baie în parfum, nu aduce nici un beneficiu nimănui. Alege să nu intoxici persoanele de lângă tine.

Decolteu în V prea decoltat

Un mare NU! Oricât de mult vrei să-ți arăți pieptul proaspăt epilat, tot nu este o idee bună. Doar dacă cumva vrei să fi un gladiator în Roma antică.

Nepotrivirea pantofilor și a curelei

Sunt puține reguli de styling pentru bărbați care nu nu pot trece cu vederea. Asta este una dintre ele, pantofi și cureaua trebuie să fie de aceiași nuanță, mereu!

Pantaloni cu logo imprimat

Oricât de mult efort ar depune designeri pentru a-i face să arate bine, nu reusesc. Indiferent de logo sau pattern, tot oribil arată!

Tricouri cu logo imens

Tricouri cu un mare logo, indiferent de brand strigă a kitsch. Renunță să fi o reclamă ambulantă, ești mai mult decât un brand. Cumpără tricouri care ți se potrivesc în funcție de forma corpului și cu un logo mic.

Pantofi eleganți cu talpă de pantofi sport

E ca și cum ai amesteca apa și uleiul. Înteleg că vrei să fi confortabil și elegant dar asta nu este soluția.

Cravată și batistă asortată 

Alege să asortezi cravata cu batista, nu să fie cu același pattern. Ideal este ca batista să conțină o culoare din culoarea cravatei, și cealaltă culoare să se asorteze cu ținuta.

Cămașa care nu este băgată în pantaloni

Este un motiv pentru care este cămașa atât de lungă, și acel motiv este – pentru a fi băgată în pantaloni!

Asortarea patternurilor greșită 

Probabil că ești familiar cu regula asta, nu purta pătrățele cu dungi. Asortarea diferitelor imprimeuri într-o ținută formală este dificilă și problematică. A reuși să asortezi corect înseamnă că ai un simț pentru stil și un ochi bun pentru ce arată bine.  Pentru a te asigura că combinația făcută arată bine alege patternul cu pătrățele primul și compune ținuta în jurul lui.