Acasă Blog Posts Ce tip de pulover ți se potrivește?

Ce tip de pulover ți se potrivește?

DISTRIBUIȚI

Puloverul bărbatesc este o piesă vestimentară esențială în garderoba oricărui bărbat. Să deții mai multe modele de pulovere, malete sau cardigane a devenit o necesitate în ziua de azi, mai ales că acestea te ajută să creezi foarte multe ținute stylish.

Dacă știi cum să porți corect un pulover, cu siguranță acesta te va ajută să faci mereu o impresie bună. În plus, puloverul bărbătesc poate fi purtat în foarte multe ținute, în special când vine vorba de suprapuneri vestimentare.

Puloverele cu guler pe gât sunt în continuare la modă, ele fiind foarte apreciate de-a lungul timpului. Artiști precum Elvis sau Steve McQueen au abordat acest stil, iar în ziua de azi puloverele cu guler pe gât sunt din ce în ce mai prezente în foarte multe colecții. Dacă nu ești adeptul acestui stil, poți să optezi pentru puloverele cu decolteu, acestea fiind mai ușor de asortat.

În orice caz, puloverele, indiferent despre ce modele sau culori vorbim, trebuie să își facă loc în garderoba ta de sezon.

În cazul în care te întrebi cum să integrezi un pulover în ținutele tale de zi cu zi, află că poți să creezi atât ținute casual, cât și ținute elegante sau business. Este important să ții cont de piesele vestimentare pe care vrei să le porți și să alegi un model potrivit. De exemplu, un pulover cu guler pe gât este potrivit pentru ținutele mai sobre, elegante, în timp ce un pulover cu decolteu este mai potrivit pentru ținutele casual sau business.

Dacă vorbim de suprapunerile de haine, află că un pulover cu decolteu poate fi purtat cu lejeritate împreună cu o cămașă, însă este esențial că gulerul acesteia să fie în exterior.

Puloverul bărbătesc poate fi purtat în foarte multe combinații, îl poți purta la o pereche de pantaloni de lână, la o pereche de pantaloni Chinos sau la o pereche de pantaloni de costum. Totodată, îl poți purta și împreună cu un sacou sau împreună cu un palton sau geacă.

Accentul trebuie să fie pus și pe confort în sezonul rece, așa că este bine să optezi pentru pulovere confecționate din materiale naturale, în special lână și cașmir.

În cazul în care ești lipsit de inspirație, îți prezentăm câteva idei de ținute, astfel încât tu să știi cum să integrezi puloverul în ținutele tale de zi cu zi.

 

Sursa: Theidleman.com

Foto: don-men.com