Acasă Blog Posts Ce trebuie sa aiba neaparat un barbat in garderoba lui ca sa...

Ce trebuie sa aiba neaparat un barbat in garderoba lui ca sa nu dea gres nicidecum? 

DISTRIBUIȚI

Luna August…evenimente pe ultima sută de metri…vacanțe neașteptate..sau poate pur și simplu o ieșire cu prietenii în aer liber.

Ghicitoare ghici…ce trebuie să aibă neaparat un bărbat în garderoba lui ca să nu dea greș nicidecum? 

  • CĂMĂȘILE ÎNFLORATE

Cămășile înflorate sunt o alegere minunată pentru vară. Dacă îți iei câteva cămăși cu imprimeuri florale mai simple, o să poți să le combini în mai multe stiluri.

Cămășile cu imprimeuri florale mai mari sau în culori mai țipătoare nu-ți dau o libertate atât de mare în ceea ce privește asortatul însă cu siguranță acestea te scot în evidență în orice loc vei apărea. Că să le pui cel mai bine în evidență folosește-le împreună cu bej, crem și alb.

  • MOCASINII

Ce mod mai bun să asortezi o cămașă înflorată decât cu o pereche de mocasini? Aceștia sunt în trend și în vara 2020.

Merg purtați la evenimentele în aer liber, exact așa cum vor fi acelea de anul acesta.

Un alt lucru bun la mocasini este că merg cu pantalonii scurți așa că nu ești limitat în a purta numai pantaloni lungi în serile lui Gustar.

 

  • SACOURI ROȘII, GRENA, VIȘINII

Că tot vorbeam de evenimente în aer liber, sacourile colorate sunt cele mai căutate când vine vorba de astfel de evenimente. Și cei care le caută știu ei ceva. Merg perfect la astfel de evenimente!

Sacourile colorate au marele avantaj de a putea fi purtate în stil casual, cu o pereche de teniși simpli sau mocasini. Nu-ți fie teamă că nu ieși destul de mult în evidență fiindcă nu le porți elegant. Caută sacouri care au culori puternice , restul ținutei păstrând-o cât mai simplă și vei atrage cu siguranță toate privirile.

Nu te limita numai la sacouri albe sau negre crezând că nu ai cu ce să asortezi sacourile roșii. Îți arătăm 3 variante de culori care în combinație cu sacourile roșii merg de minune. Poți inversa culorile de la piesele vestimentare și să-ți personalizezi ținutele după bunul plac. 🙂

 

Credeai că dacă ai un sacou negru sau o pereche de pantaloni albi vei reuși să faci orice ținută? Iată că poți să iei privirile celor din jur și având aceste piese vestimentare însă purtate diferit.

Îți vor oferi un look mult mai impresionant și vei fi remarcat tot timpul. 🙂

 

don-men.com