Acasă Blog Posts Cele mai bune 11 idei de costume din cultura Pop pentru Halloween...

Cele mai bune 11 idei de costume din cultura Pop pentru Halloween 2019

DISTRIBUIȚI

Halloween înseamnă ceva diferit pentru fiecare individ. Anul 2019 nu este în pană de idei de costume, indiferent de ce îți place: televiziune, film sau muzică. Chiar moda în sine a oferit o oportunitate de a fi parodiat (vezi: Gala Met din acest an).

Însă, indiferent de stilul pe care încercați să îl abordați în acest an, știți că un costum elaborat necesită doar un pic de planificare și, dacă o faceți bine, probabil puteți purta din nou costumul la un moment dat.

Un Tethered, Us

Nu va fi o ținută mai confortabilă în acest an decât salopeta roșie, este pentru oricine care este un fan al lui Jordan Peele sau al genului horror.

Get the Look

Salopetă roșie + foarfecă (pe care sigur o găsești în casă)

Cliff Booth, A fost odată la… Hollywood

Iată chestia: în toată cariera sa de film, Brad Pitt nu a arătat niciodată mai cool decât în filmul A fost odată la… Hollywood. Acesta este, de asemenea, un costum care se poate reutiliza după petrecere, așa că, dacă veți cheltui niste bani în vacanță, investiți și în garderoba dvs.

Get the Look

Tricou Champion + Cămașă Hawaiiană

Michael, The Good Place

Este o investiție? Sigur. Michael nu este aici în viața de după, când arăta ca un demon pe jumătate copt. Este la patru ace! Aceasta este, totuși, una dintre acele ținute care îți vor fi de folos de mai multe ori după ce o veți folosi pentru costum de Halloween.

Get the Look

Costum + Ochelari

Tom Hanks în Vacanță

Tom Hanks în vacanță este sincer aspirațional. Acesta nu este doar un costum de Halloween, cât o dorință pe care garderoba ta o face. Nu e niciun mișto aici – doar dorința de a-ți lega tricoul la brâu, și o mișcare ușoară în timp ce te întorci de la plajă.

Get the Look

Cămașă albă + Sort

David Rose, Schitt’s Creek

Eww, David. Schitt’s Creek a avut o ”viață” destul de lungă (pe Netflix), și dacă nu sunteți prins de serial (care a renunțat recent la un al cincilea sezon pe Netflix). Din fericire, David Rose este cunoscut pentru stilul său, așa că aceasta este o ținută perfectă.

Get the Look

Pulover în dungi + Pantaloni slim fit

Lil Nas X

Are caii în spate și este cel mai bun din anul 2019 din aproape orice persoană din această listă. Lil Nas X a prosperat cu un hit viral percolant, așa că de ce să nu faci un costum complet de Halloween?

Get the Look

Geacă cowboy + Pălarie

Elton John, Rocketman

Este nevoie de un bărbat curajos să scoată aspectul metalic fără cămașă al lui Elton John / Taron Edgerton, dar cineva trebuie să o facă. Începeți cu geaca, adăugați niște ochelari de soare și sunteți practic Elton din cel mai absurd film muzical din acest an.

Get the Look

Jachetă aurie + Ochelari de soare

Hopper, Stranger Things

Hopper a devenit într-un fel un personaj al modei și să fim sinceri – sunt tipi mai răi de enumerat decât David Harbour. Așa cum am remarcat la o mulțime de ”costume” din această listă, această ținută este reutilizabilă 100% după ce vacanța s-a terminat.

Get the Look

Cămașă + Blugi + Mustață

Harry Styles la Gala Met 

Toată lumea îl iubește Harry Styles, iar ținuta lui Harry este una dintre cele mai bune Harrys. Look-ul său la Gala Met pentru tema Camp în acest an ar fi putut parcurge un kilometru suplimentar, dar a ajuns să fie ceva mai nuanțat. Trist pentru temă, dar excelent pentru accesibilitatea costumului tău de Halloween!

Get the Look

Bluză neagră + Pantaloni

Paul Hollywood, The Great British Bake Off

Primul fapt: Paul Hollywood este cea mai rea parte a GBBO. Faptul doi: Paul Hollywood este, de asemenea, cel mai ușor de batjocorit în emisiune. Sincer, cu un pic de spray de păr alb și costumul albastru, Paul Hollywood este doar o coafură învechită!

Get the Look

Cămașă + Blugi 

Tipul din grup, I Think You Should Leave

Dar dacă ai face o mașină la care volanul nu zboară?

Perucă + Cămașă roz

 

 

Sursa: Esquire