Acasă FASHION Cele mai călduroase șosete care îți vor menține degetele de la picioare...

Cele mai călduroase șosete care îți vor menține degetele de la picioare calde, iar gleznele stylish pe tot parcursul iernii

DISTRIBUIȚI

Este un moment foarte bun pentru a fi la vânătoare pentru cele mai bune șosete de iarnă, indiferent dacă sunteți în căutarea a ceva utilitar și cald, pentru a vă scoate în evidență gleznele, în timpul călătoriilor de iarnă sau ceva pufos și galben neon pentru a face un statement, o combinație de bleumarin și maro în carouri clasic pentru birou. La începutul anilor 2010 au fost în trend gleznele goale – iar șosetele care erau la vedere erau un mare NU. Am ajuns în 2020 și șosetele de doi sau trei centimetri sunt din nou cool, astfel încât piața este inundată de sosete colorate, texturate, care sunt făcute pentru a fi văzute și admirate. Acum, ceea ce trebuie să facem pentru a ne incalzi degetele de la picioare este și lucrul pe care vrem să-l facem pentru a ne exprima personalitățile noastre unice.

ȘOSETE DE IARNĂ PREȚIOASE (dar nu prea prețioase)

Să supraviețuiești o iarnă lungă înseamnă să găsești modalități inedite de a-ți păcăli creierul să credă că plecarea de acasă este o idee bună. Să porți o pereche de șosete de cașmir – învăluindu-ți degetele de la picioare în tot acel lux confortabil, liniștitor și moale – este una dintre cele mai bune metode pe care le-am găsit pentru a ne păstra pozitivi în fața vremii geroase.

ȘOSETELE CU PERSONALITATE

Zilele șosetelor monotone este, din fericire, în mare parte în urma noastră acum. Această pereche funky se identifică datorită imprimeului de leopard – nu prea folosit în garderoba masculină. Acestea sunt doar câteva șosete simple, care vă vor câștiga multă atenție și complimente din toate motivele corecte.

ȘOSETELE GROASE DE IARNĂ

Când frigul se transformă în ger – cum ar fi, la nivel de vortex polar rău – acestea sunt sosetele pe care le doriți. Gândește-te la ele ca fiind o geacă pentru picioarele tale: cu adaos de lână, suficient de groase, singura grijă rămasă este – dacă se potrivesc cu pantofii..

ȘOSETELE PENTRU JOB

Cu o cantitate sănătoasă de cașmir în amestec, sunt suficient de subțiri pentru a se potrivi cu pantofii eleganți și suficient de subtile pentru a potoli chiar și suprasolicitarea codurilor vestimentare de birou.

ȘOSETE ANTIBACTERIENE

Aveți o problemă cu mirosul picioarelor? Există șosete anti-bacteriene pentru a vindeca mirosurile urâte ale picioarelor, iar lâna de merino respirabilă îți va menține picioarele fara nici o problemă.

ȘOSETE DE LÂNĂ

Nimic nu luptă împotriva frigului, mai bine decât șosetele de lână hand-made. Dacă ai parte de zile cu adevarat geroase, îți propunem să te găsească cu o pereche de șosete de astea!

ȘOSETELE DIN BUMBAC ORGANIC

Dacă ești conștient și vrei să alegi ceva natural 100%, alege șosetele din bumbac organic, sunt călduroase și prietenoase cu mediul înconjurător!

 

 

Sursa&poze: gq.com