Acasă The PLACES Conceptul art restaurant intra in Bucuresti, direct pe Calea Floreasca

Conceptul art restaurant intra in Bucuresti, direct pe Calea Floreasca

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presaConceptul art restaurant intra in Bucuresti, direct pe Calea Floreasca

Investitie de peste 150.000 de euro in cel mai nou restaurant de fine dining deschis in centrul Bucurestiului, pe Calea Floreasca. Ora Experience propune modelul unui restaurant galerie de arta, destinat deopotriva iubitorilor de arta si celor mai pretentiosi gurmanzi.

Conceptul este ideea omului de afaceri Bogdan Cervenschi si a lui Chef Manos Athanasopoulos, un grec care a lucrat ca chef in cele mai in voga restaurante din Mykonos. Bogdan Cervenschi este cunoscut ca autor al mai multor idei de business printre care clubul Mad House, Cabaret, The Gang, restaurantele Ad Hoc, Za Lokal, Ad Hoc at Kazeboo Beach, Malvensky, Carti Dulciuri si Flori, Dulce cu Dor si Urbanik Models.

Situat pe Calea Floreasca 70-72, restaurantul Ora Experience are o capacitate de 35 de locuri. Bonul mediu este de 100 de lei pentru o persoana, iar investitorii estimeaza o cifra de afaceri de aproape 400.000 de euro pentru 2019.

Periodic, la Ora Experience vor fi organizate vernisaje de arta, iar operele expuse vor putea fi admirate de clientii restaurantului in fiecare seara.

plating art restaurant

Tot opere de arta sunt si platingurile, care imbina stiluri culinare din mai multe bucatarii: americana, mexicana si peruana, cu influente din bucataria asiatica, oferind savoare si creand noi si noi gusturi. Acesta este, de altfel, ultimul trend gastronomic intalnit in cele mai in voga restaurante din lume.

Restaurantul Ora Experience este un loc unic in peisajul culinar romanesc, are zece angajati, un chef grec care a lucrat in restaurante cu stele Michelin in Atena si Mykonos si se adreseaza unui public cu venituri medii si medii plus, educat, iubitor de arta si gurmand. In meniu sunt preparate precum Bao Buns, Flambed, Tuna Tataki, Ceviche sau Tacos.

Chef Manos Atanasoupulos este celebru pentru felul in care imbina stiluri din marile bucatarii ale lumii si-i ofera preparatului savoare, combinand ingrediente pentru a crea noi gusturi. In restaurantele din Mykonos, Chef Manos a pregatit dishuri pentru staruri hollywodiene precum Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie, Robert de Niro sau modelele Victoria’s Secrets. La București, chef Manos si-a propus sa restaureze conceptul de restaurant si sa facă din art-restaurantul Ora Experience un loc unic în peisajul culinar romanesc.

Industria HoReCa din Romania depaseste in acest moment 30.000 de restaurante care activeaza pe o piata de 7 miliarde de lei.