Acasă Blog Posts Cravată & Cămașă – în combinație cu costumul bleumarin

Cravată & Cămașă – în combinație cu costumul bleumarin

DISTRIBUIȚI

Costumul bleumarin este un element fundamental în garderoba fiecărui domn, și ca concluzie, știind ce combinații de cămașă și cravată completează un costum bleumarin este de cea mai mare importanță. În acest ghid, descoperim cum să asortăm cravate la costumul bleumarin bazat pe culoarea și imprimeul cămăși.

Costumul este pregătit, cămașa este călcată și pantofii strălucesc. Cu excepția faptului că există un decalaj clar. Alegerea ta de cravată a devenit un conundru. Nu știi cu ce cravată să asortezi costumul. Cum alegi piesa centrală a ansamblului tău?

Îți este familiară situația? Costumul bleumarin, un clasic fără vârstă, este în trend de când bărbatul contemporan există, și chiar dacă este o alegere ușoară, alegerea cravatei pentru cămașa pe care o porți, costumul, ocazia, toate pot să fie o mare catastrofă. Acestea fiind spuse, iată ghidul nostru complet despre combinațiile de cămăși și cravate cu un costum bleumarin!

COSTUMUL BLEUMARIN CU CĂMAȘĂ ALBĂ

Puține lucruri se asortează la fel de bine ca o cămașă albă cu un costum albastru-bleumarin. Indiferent dacă optezi pentru un oxford solid, o țesătură subțire sau o herringbone albă, există o serie de legături care pot merge cu această combinație clasică. Combinația de culori care se potrivesc cu o cămașă albă și un costum albastru-bleumarin ar include o cravată bleumarin, roșie sau vișinie. Având în vedere că un costum bleumarin demonstrează un anumit nivel de asertivitate, aceste legături ar deveni complementul perfect. În timp ce o cravată bleumarin asigură un aspect mai monocromatic, cravatele vișinii sau roșii se vor contrasta perfect cu costumul tău bleumarin.

COSTUMUL BLEUMARIN CU CĂMAȘĂ ALBASTRĂ

Un costum bleumarin cu o cămașă albastră oferă un aspect monocromatic perfect. Cauți să îți rafinezi combinația de costum și cămașă cu o cravată adecvată? O cravată vișinie, violet închis, gri sau maro ar fi o alegere bună. În mod alternativ, poți opta pentru un aspect monocromatic complet. Dacă optezi pentru o cravată bleumarin, cel mai bine este să te asiguri că, cămașa este de un albastru deschis. Ca preferință personală, o cravată bleumarin modelată va injecta personalitate suplimentară ținutei tale! Cauți ceva ceva mai relaxat pentru lunile de vară?
Ce zici de o cravată de mătase imprimată cu un animal print, care va adăuga un sentiment de distracție și îndrăzneală ținutei tale. În mod alternativ, poți opta pentru o cravată de tricot, care adaugă variație texturală ținutei.

 

COSTUMUL BLEUMARIN CU CĂMAȘĂ ROZ

Da, un bărbat adevărat poartă de fapt roz. Puține lucruri vorbesc despre simțul tău stilistic, precum o cămașă roz – în special o cămașă roz deschis. După cum ne-am sugerat de-a lungul anilor numeroase articole de stil, o cravată este cel mai bine purtată atunci când este o nuanță mai închisă decât cămașa ta. Din acest motiv, am acordat prioritate cămășilor roz mai deschise. O cămașă roz deschis este cel mai bine purtată cu o cravată bleumarin sau vișiniu. O cravată bleumarin oferă un nivel perfect de contrast, completându-ți costumul în mod corect, în timp ce o cravată vișinie oferă un aspect monocromatic. Fiind o nuanță mai închisă de roșu, o cravată vișinie oferă piesa perfectă pentru a merge împreună cu acea cămașă roz deschis.

 

COSTUMUL BLEUMARIN CU CĂMAȘĂ LILA

Cămășile lila, o variantă mai ușoară de violet, completează perfect un costum albastru-bleumarin. Violetul și albastrul sunt adiacente pe roata de culoare, creând astfel un aspect familiar (ambele culori mai reci – roșu sau visiniu, pe de altă parte, creează un nivel mai mare de contrast, deoarece sunt culori mai calde). Cămășile lila ajută să ofere un aspect nu prea îndrăzneț. Prin urmare, asortarea cu cravată pe aceeași parte a roții de culoare poate funcționa aici cu mare efect. O cravată bleumarin ar oferi accesoriul perfect costumului tău, completând totodată cămașa lila. Cauți un aspect monocromatic? O cravată mov mai închisă va ieși în evidență perfect cu cămașa lila. În cele din urmă, dacă ești în căutarea a ceva cu adevărat îndrăzneț, o cravată verde maslină (complement direct cu violet, și direct peste roata de culoare) va oferi o piesă perfectă!

 

COSTUMUL BLEUMARIN CU CĂMAȘĂ VERDE

Nimic mai grozav, ca o cămașă verde deschis. Verde este o culoare de pământ care produce un efect calmant, în special atunci când este prezentat într-o nuanță mai deschisă. Cauți un sentiment de familiaritate la costumul tău? Ce zici de o cravată bleumarin sau mai închisă în combinație cu cămașa verde deschis. Ambele culori sunt adiacente pe roata de culoare și ajută la crearea unui aspect transparent, plăcut vizual, ușor de privit. Ce zici de o piesă alternativă, care face o declarație fără ca spectatorul să simtă că se uită la un caleidoscop.
Uite cravata violet. Purpuriu, o culoare mai rece, poate fi purtat cu o cămașă verde mai deschis. Trucul, ca întotdeauna, este să alegi o cravată purpurie mai închisă!

IMPRIMEURI CARE SE POTRIVESC

Acum că am trecut de combinațiile de cravate cu diferite cămăși, ne-am gândit că ar ajuta să petrecem ceva timp discutând potrivirea modelului. Potrivirea modelelor, cum ar fi culoarea, ar trebui să creeze un nivel ideal de contrast. Prin urmare, cele mai importante două componente ale potrivirii modelului sunt:

Proporția imprimeului

Scara modelului (adică distanța dintre elementele modelului de egalitate) are o importanță extremă. Prin urmare, folosind exemple de mai sus, o cravată albastru bleumarin se va combina cu o cămașă roz cu imprimeu cu romburi micro. Chiar și o cravată regimentală bleumarin cu dungi mai largi se va asorta bine cu o cămașă albastru deschis cu dungi. Cheia aici este scala / proporția modelului. Fără proporție de tipare, tiparele reale nu vor importa la fel de mult, deoarece vei avea doar un efect redus vizual.

Tipul imprimeului

Odată asigurată proporția, se poate acorda atenție tipului de model. Imprimeurile care, în general, funcționează bine cu o gamă de modele de cămașă de bază, cu condiția ca modelele să fie la scară mai mică (houndstooth, micro carouri, punctulețe etc) sunt modelele cu picățele rotunde și paisley. Având în vedere că majoritatea cămășilor nu sunt de tip cu picățele rotunde sau soi paisley, aceste legături oferă ambele diferențe în ceea ce privește proporția și tipul modelului, creând un aspect ideal care poate fi considerat ca fiind incredibil de îndrăzneț.

 

 

Sursa: thedarkknot.com