Acasă Blog Posts Creeaza-ti un NewYorkRoll dupa propria-ti pofta la Angeline Cake Boutique!

Creeaza-ti un NewYorkRoll dupa propria-ti pofta la Angeline Cake Boutique!

DISTRIBUIȚI

Bucuresti, septembrie 2023: Brandul renumit pentru deserturile artizanale de inspiratie internationala, Angeline Cake Boutique,ofera iubitorilor de dulcede calitate experienta palpabila a crearii celui mai faimos desert din lume prin seria de evenimente„Make your own NewYorkRoll!”.

Cel mai celebru desert al gamei Angeline Cake Boutique si – pana nu demult – alplanetei va putea fi personalizat intr-o varianta cult de fiecare dintre pofticiosii de dulce care voraccepta invitatia la seria de evenimente„Make your own NewYorkRoll!”.

Participantii vor putea savura experienta deliciului la prima mana alaturi de echipa Angeline Cake Boutique, alegand dintre optiunile de crema, insertie, glazura si topping pentru sute de combinatii de aromeincredibile, dar absolut posibile, de umplut, ornat si indulcit propriul NewYorkRoll creat pe loc!

Angeline Cake Boutique, brand de cofertarie si patiserie artizanala, ofera aceasta ocazie speciala clientilor pe tot parcursul week-end-ului 22-24 septembrie in Cake Shop-ul din Str. Dr. Iacob Felix nr. 59 (zona Piata Victoriei) din

Bucuresti conform urmatorului orar:
• Vineri, 22 septembrie, intre orele 17:00 si 20:00,
• Sambata, 23 septembrie, intre orele 11:00 si 15:00,
• Duminica, 24 septembrie, intre orele 11:00 si 15:00.

Investitia dulce pentru aceasta experienta unica si aromata este de 120 de lei pentru doua persoane, incluzand un NewYorkRoll personalizat pentru fiecare si o bautura, pentru o experienta completa de relaxare si desfatare in compania cuiva drag. Pentru pofticiosii care isi doresc mai mult exista si optiunea crearii si achizitionarii unui al doilea desert personalizat la pretul de 40 de lei, care poate fi savurat tot in cake shop sau luat la pachet.

„O sa facem mai mult decat doar sa alegem arome pentru umplut, glazurat si decorat. Musafirilor nostri le vom si povestipe indelete despre desertul lor preferat, la o cafea sau un cocktail, in timp ce se bucura, in tihna, deanticiparea extazului primei muscaturi din NewYorkRoll-ul creat de ei insisi cu multa ingeniozitate. Garantam ca acea ora petrecuta in universul Angeline Cake Boutique va fi o adevarata experienta intens stimulatoare de simturi, care ii va vraji nu doar pe iubitorii de deserturi, ci pe oricine ne va trece curios pragul pentru sesiunile «Make your own NewYorkRoll!»”, spune Andreea Simion, CEO & Sweet Experience Facilitator Angeline Cake Boutique.

Biletele pentru seria de evenimente „Make your own NewYorkRoll!”by Angeline Cake Boutique pot fi achizitionate extrem de simplu si de rapid de pe website-ul tomtix.ro.