Acasă Blog Posts CUM SA ECONOMISESTI BANI IMBRACANDU-TE

CUM SA ECONOMISESTI BANI IMBRACANDU-TE

DISTRIBUIȚI

Nu ești un mare amator de a avea un dressing plin de haine? Sau poate îți dorești să poți purta anumite articole mai mult decât o singură dată?

Noi îți oferim câteva variante ca să-i lăsăm portofelului tău timp să respire.

  • Ia-ți un tricou alb. 

Vorbeam într-un articol ( vezi aici ) de 4 ținute construite cu un singur tricou simplu alb. În general, tot ce este pe alb se potrivește la orice.

Atenție însă, negrul nu este din aceeași categorie cu alb atunci când vine vorba de asortatul la orice. Este adevărat că acesta se potrivește multor ținute dar nu este atât de ușor de manevrat ca și albul.

Pe lângă ținutele propuse în articolul evidențiat, îți mai propunem încă 3 feluri de a purta un tricou simplu alb, de data aceasta într-o combinație mai elegantă.

  • Ia-ți o pereche de pantaloni gri

Deși ai putea cădea foarte ușor în capcana zicalei: albul merge cu orice , din păcate nu și când vine vorba de pantaloni. Poți strica în anumite cazuri eleganța și rafinamentul unei ținute dacă asortezi cu o pereche de pantaloni albi.

Pantalonii gri sunt mai prietenoși în ceea ce privește asortatul.Poți să-ți iei o singură pereche și poate avea chiar și carouri sau dungi cu linii fine.

Îți arătăm 3 exemple de ținute pe care le-am construit cu o pereche de pantaloni gri. Fără să fie deloc plictisitoare ținuta!

 

sursa -DON Men