Acasă Blog Posts Cum să nu te plictisești stând acasă

Cum să nu te plictisești stând acasă

DISTRIBUIȚI

Suntem în stare de urgență iar virusul corona (COVID-19) ne afectează planeta cel mai indicat este să stăm în casă și să ne aducem aminte de acele zile de luni când ne doream asta dar nu era posibil. Acum ne putem bucura de acest privilegiu! și putem face chiar foarte multe lucruri bune. Unii lucrează de acasă, alții nu, important este cum ne petrecem timpul.

Să încercăm să ne păstrăm calmul, să nu ne panicăm, să ieșim din casă doar când este absolut necesar, în rest să încercăm să ne bucurăm de concediul nostru petrecut acasă.

RELAXEAZĂ-TE

Netflix este una dintre soluțiile de bază, acum putem să ne uităm la serialele amânate din cauza lipsei de timp. Pe netflix mereu ai să găsești o varietate mare de seriale și filme bune, așa că „Netflix and chill” . Este și televizorul o opțiune dar încearcă să eviți să te uiți la știri prea des, o dată pe zi este mai mult decât suficient.

 

MIȘCĂ-TE

Prea mult stat degeaba nu face bine nimănui. Așa că îți recomandăm cel puțin 30 de minute de mișcare pe zi, ceva ușor ce poți face chiar în propria casă, aerobic ar fi o soluție. Dacă nu știi ce exerciții să faci pe youtube sunt foarte multe podcasturi despre cum să faci mișcare și exerciții simple.

 

GĂTEȘTE

Gătitul este relaxant și are multe beneficii, precum mâncatul. Dacă nu știi să gătești acum ai tot timpul să înveți și să încerci să vezi ce înseamnă. Până la urmă s-ar putea să-ți placă și uite așa ai descoperit ceva bun. Desigur, orice mâncare bună trebuie servită alături de un pahar de vin bun.

 

CONECTEAZĂ-TE

Încearcă să păstrezi legătura cu prietenii și rudele, vezi ce fac ei, cum se descurcă în perioada asta. Vorbiți la telefon, încercați să vă sfătuiți reciproc, oferă înțelegere și sprijin în această perioadă.

 

CITEȘTE

Acum este o perioadă ideală pentru citit, le-a venit rândul și cărților cumpărate cu un an în urmă să fie citite. Iar dacă nu mai ai nimic interesant de citit, online vei găsi o gamă largă de cărți de toate felurile și pentru toate gusturile.

 

Cu toții încercăm să fim bine în această perioadă, să nu ne panicăm, să facem ce putem ca lucrurile să revină cât mai repede la normal și să ne putem bucura de libertate în continuare.