Acasă Blog Posts Cum să porți un tricou într-un mod elegant.

Cum să porți un tricou într-un mod elegant.

DISTRIBUIȚI

În ceea ce privește regulile vestimentare, tricourile au intrat întotdeauna în categoria casual, în timp ce costumele fac parte foarte mult din categoria ,,formal”.

Cu toate acestea, după cum știm cu toții ,,regulile trebuie să fie încălcate” și niciodată acest vechi proverb nu a fost mai adevărat decât moda din prima parte a secolului XXI.

Pantalonii și pantofii sunt acum purtați cu tricouri, fără geaca de costum. Trebuie doar să arunci o privire rapidă la câteva dintre fotografiile de stil de la cele mai importante prezentări de modă și de la târgul italian ,,Pitti Uomo” din această vară pentru a observa mai bine noua ,,eleganță casual”. Primul lucru de spus este că nu trebuie neaparat să porți un costum, ar putea fi la fel de ușor cu o combinație de tricou+pantaloni.

Daca alegi totuși să porți un costum, asigură-te că ți se potrivește costumul. Aceasta este, probabil, cea mai esențială parte pentru a obține acest aspect corect. Porți un tricou necorespunzător și întreaga ținută se va destrăma.

Albul simplu este perfect, dar orice culoare simplă este minunată.

Frumusețea acestui look este faptul că permite unui spectru larg de încălțăminte să lucreze cu ținuta.

  • În mod esențial, urmați regula obișnuită a evenimentului: cu cât este mai formal, cu atât mai sofisticat este pantoful.

Tendințele, în special în această perioadă schimbătoare în care trăim, vin și pleacă , dar această nouă combinație între tricouri și eleganță ar putea fi ceva revoluționar.

Sursa: www.mensfashionmagazine.com