Acasă Blog Posts Cum sa te imbraci la fel, dar diferit ? ...

Cum sa te imbraci la fel, dar diferit ? // Sfaturi si ponturi //

DISTRIBUIȚI

Ești de obicei adeptul aceluiași stil? Îți dorești să te îmbraci diferit la evenimentele la care participi însă întotdeauna îți vine să mergi pe aceleași culori și aceleași tipuri de haine?

Înseamnă că articolul acesta e special creat pentru tine.

În primul rând, dacă ești genul căruia nu-i place să poarte cămașă, poți alege cu ușurință un tricou polo pe care îl poți purta și la ocazii mai deosebite. Contează doar să-l asortezi cu o pereche de pantaloni eleganți și să nu faci greșeala de a pune blugi sau pantaloni scurți. Tricoul este destul de lejer iar împreună cu pantalonii nepotriviți ar crea o ținută demnă de mers în parc.

Pantofii mult prea eleganți nu vor face din ținuta aceasta ceea ce ea nu este. Însă mocasinii vor merge minunat. Aceștia sunt un hibrid al pantofilor eleganți cu pantofii sport. Minunat, nu-i așa?:-)

Dacă te-ai plictisit să porți mereu tricou, poți alege imprimeuri și culori diferite. Astfel cei din jur vor reține ținutele tale și-ți vor recunoaște stilul, în locul purtării acelorași nuanțe și acelorași modele, fapt care te va plasa în monotonie stilistică.

 

E cununia prietenului tău sau ziua cuiva de naștere? 

Cum anul acesta majoritatea evenimentelor se petrec în aer liber, mocasinii sunt ideali de purtat. Poți alege o cămașă cu imprimeuri, sau te poți duce pe pantaloni cu imprimeu și o cămașă simplă.

Pantalonii cu imprimeu în carouri nu sunt extrem de eleganți, ba chiar se pot duce și spre stilul casual putând fi combinați și cu o pereche de teniși albi.

Ei bine, ce spui? Poți să te îmbraci mereu același stil dar să găsești haine și combinații diferite. Cu toții îți vor remarca stilul și nimeni nu va crede că nu ai inspirație să te îmbraci.

sursa: don-men.com