Acasă The LOOK Cum să te tunzi singur

Cum să te tunzi singur

DISTRIBUIȚI

Poți să spui multe despre o persoană luând în considerare timpul pe care la petrecut în carantină. Și dacă nu crezi, verifică părul. De 3 săptămâni, frizeriile din toată țara s-au închis, iar bărbații se trezesc izolați, se uită în oglindă și le lipsește brusc tunsoarea proaspătă sau barba bine tunsă.

Faptul că mulți dintre noi lucrăm de acasă ne face să ne petrecem toata ziua conectați. Zoom este unul dintre cele mai folosite programe pentru întâlnirile de orice fel (job sau date). Dacă ți se părea că ești judecat înainte de această epidemie, imaginează-ți conversațiile secundare care se petrec între colegii tăi despre acel afiș de pe perete sau despre grămadă de vase murdare din chiuvetă.

„Simt aceeași presiune când sunt acasă”, spune Padraic Wheeler, un scriitor UX. „A fi prezentabil face parte din rutina mea de zi cu zi; dacă aș purta doar pantaloni sport 24/7, m-aș simți trist și fără rost.

The Look: Sezonul Militar (buzzcut)

Nu mai este doar melodiea lui Lorde, ci o modalitate bună și ușoară de a te păstra proaspăt din confortul casei tale. „Zâmbetul este primul pas spre direcția corectă”, spune domnul Bee, proprietarul Chop Shop al lui Frank.

„Cheia unei tunsori de militar”, spune el, „este o luptă împotriva firelor albe”. Bee recomandă utilizarea unui aparat de tuns pe mai multe nivele. Începe prin a alege treapta 4 în combinație cu treapta 2.

Dar înainte de a ajunge la final, alege treapta nr. 2 și aranjează perciuni „pentru ceva contur”. Folosește o oglindă portabilă și oglinda mare din baie, apoi începe să tunzi în partea din spate a gâtului – imaginează-ți o linie care leagă partea de jos a urechilor și urmează-o, apoi urca încet. „Această parte are nevoie de răbdare”, spune Bee. „Dacă ai pe cineva lângă tine, cere-i ajutorul.” În partea de sus, începe cu un # 4. La această lungime poți folosi în continuare câteva produse pentru a crea un pic de direcție sau de stil, fără a adapta un aspect „militar” complet.

Dar dacă îți place rezultatul și vrei un tuns militar mai agresiv, – poți să faci asta. Trebuie doar să ții cont de faptul că conturul devine mai dificil și mai vizibil în partea inferioară. Dacă ajungi în acest punct ar fi mai bine sa setezi treapta 1 și să tunzi uniform peste tot.

Până și Ricky Martin a ales această tunsoare!

 

Sursa: GQ