Acasă Blog Posts Cumparaturi mai eficiente si mai avantajoasela articolele pentru copii cu aplicatia mobila...

Cumparaturi mai eficiente si mai avantajoasela articolele pentru copii cu aplicatia mobila SMYK.RO

DISTRIBUIȚI

Retailerul de origine poloneza SMYK All for Kids, brandul care aduce laolalta „sub acelasi acoperis” numeroase categorii de produse si accesorii destinate cresterii si ingrijirii copiilor de toate varstele, a lansat aplicatia mobila pentru cumparaturi rapide, sigure si pline de beneficii.

Aplicatia mobila SMYK a fost creata pentru a oferi clientilor o experienta de cumparaturimai eficienta, mai rapidasi mai confortabila, redand parintilor placerea de a alege articole simpatice si utile pentru cei mici fara agitatia alergaturii prin magazine si fara stresul limitarilor impuse de programul de functionare al acestora.

Dupa ce in vara anului trecut a inaugurat magazinul online smyk.ro, retailerul specializat in comercializarea de articolele de imbracaminte, incaltaminte, jucarii si accesorii pentru copii amai marcat un pas extrem de important in procesul de digitalizare al branduluisi, in luna iunie a acestui an a lansat aplicatia mobila SMYK.RO.

Aceastainclude mai mult de 10.000 de produse, incepand cu articole pentru ingrijirea belusilor si nou-nascutilor si terminand cu seturi Lego destinate copiilor mai mari sau chiar adultilor. Aplicatia este prezenta in toate marketurile de profil – AppStore, Google Play si App Gallery. Astfel, orice utilizator de dispozitiv mobil, interesat de cumparaturi pentru cei mici, poate accesa noua aplicatie SMYK.RO pentru a beneficia de facilitatile si ofertele personalizate oferite.

Un mare beneficiu al aplicatiei sta in usurinta utilizarii sale, de la navigarea prin categoriile de produse, la procesul de comanda si construirea listelor cu articolele favorite, liste care pot fi partajate cu cei dragi.
„Ne-am gandit ca aceasta functie poate fi extrem de utila atunci cand, de exemplu, cineva din familie sau dintre prieteni doreste sa faca un cadou copilului tau si nu stie ce i s-ar potrivi. Ii poti partaja lista de produse favorite, produse pe care le-ai remarcat de-a lungul timpuluiin aplicatie, si totul devine mai usor si mai placut pentru toti cei implicati in proces”, explica Alexandra Cretan, Marketing ManagerSMYK All for Kids Romania.

Achizitii cu efort minim si siguranta maxima

Promotiile si ofertele personalizate sunt un alt mare avantaj al folosirii aplicatiei SMYK.RO. Fiecare saptamana aduce reduceri adaptate pentru necesitatile clientilor sai, iar cardul de fidelitate SMYK este mereu la indemana, fiind integrat in aplicatia mobila. Acesta ofera reduceri de pana la 5% la articolele selectate, atat la cumparaturile online, cat si la cele din magazinele fizice.
De asemenea, utilizatorii aplicatiei pot primi notificari personalizate care ii tin la curent cu reducerile si promotiile SMYK All for Kids.

Nu in cele din urma, confortul si siguranta sunt alte doua aspecte pe care achizitiile prin noua aplicatie SMYK.RO le garanteaza. Datele si preferintele clientilor raman stocate intr-un mod sigur si accesibil, permitand economisirea de timp la fiecare achizitie. Cumparaturile prin aplicatia mobila sunt facute rapid si sigur, iar statusul comenzii poate fi oricand monitorizat. Istoricul comenzilor este, de asemenea, disponibil in contul de utilizator, permitand repetarea rapida a achizitiei oricarui produs deja comandat, atat timp cat acesta se mai afla in stocul SMYK All for Kids.
„Ca orice produs pe care-l oferim, ca orice serviciu de consiliere pe care il facem celor care ne trec pragul magazinelor fizice, si aplicatia mobila a aparut din preocuparea noastra pentru confortul clientilor. Acestia sunt majoritatea parinti, obisnuiti ca ei insisi sa fie constant preocupati de binele altora, si mai ales de cel al copiilor lor. Prin urmare,intentia noastra a fost ca aceasta aplicatie sa le faca putin mai usor acest rol extrem de important din viata lor – acela de parinte”, spune Sorin Stancu, Director General SMYK All for Kids Romania.

Despre SMYK All for Kids

Retailerul de origine poloneză a intrat pe piața românească în anul 2009 ca expert în comercializarea de produse pentru copii, tipicul magazinelor SMYK fiind totul pentru copii sub același acoperiș. Rețeaua de magazine SMYK All for Kids numără 29 de unități, cea mai recentă inaugurare fiind la Alba Iulia, pe 31 august.

SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Oferta se bazează pe mărcile proprii „Cool Club” și „Smiki”, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. „Cool Club” este marca în cadrul căreia SMYK oferăîmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. „Smiki” este marca proprie SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.
Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/smykro, Instagram: https://www.instagram.com/?hl=ro
sau pe https://smyk.ro/.