Acasă TRAVEL Destinatii de vacanta pe care sa le bifezi in noul an, in...

Destinatii de vacanta pe care sa le bifezi in noul an, in sezonul rece

DISTRIBUIȚI

Destinatii de vacanta pe care sa le bifezi in noul an

Din moment ce sarbatorile de iarna au trecut, iar totul revine la normal, peisajul de iarna pare destul de anost si deloc atragator, motiv pentru care suntem siguri ca deja te gandesti la o destinatie de vacanta cu mult soare, plaje si foarte multa vegetatie. Pentru ca temperaturile sunt intr-o continua scadere, avem pentru tine cateva destinatii perfecte pentru destindere si relaxare.

Probabil ca unul dintre principalele motive pentru care nu te grabesti sa rezervi urmatoarele bilete de avion este cel financiar, insa foarte multe destinatii sunt destul de accesibile in aceasta perioada a anului.

Destinatii de vacanta

Los Angeles, America

Los Angeles, America

In timp ce New York-ul, cel mai mare oras din America, se confrunta cu temperaturi scazute in aceasta perioada a anului, poti sa iti planifici o vacanta intr-un alt oras, Los Angeles, aproape la fel de mare si foarte atractiv. Temperaturile aici sunt destul de ridicate, asa ca in mod sigur vei gasi o serie de activitati in care sa te implici.

Dubai, Emiratele Arabe

Dubai, Emiratele Arabe

Cladirile inalte (skyscrapers) si centrele comerciale sunt cu adevarat impresionante, iar Dubai este o destinatie de vacanta preferata de foarte multi turisti, in special in aceasta perioada a anului. Daca vrei sa te bucuri de o vacanta insorita, departe de frigul din Europa, noi iti recomandam sa iti rezervi biletele de avion si sa te bucuri din plin de soare. In plus, vei gasi aici foarte multe activitati atractive, care cu siguranta te vor ajuta sa ai una dintre cele mai frumoase experiente.

Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica se situeaza intre Oceanul Pacific si Marea Caraibilor, ceea ce inseamna ca te poti bucura din plin de soare si de apele sale calde. Este o destinatie perfecta pentru relaxare sau pentru diverse activitati, deoarece poti oricand sa calatoresti pana la San Jose.

Sydney, Australia

Sydney, Australia

Sydney este un oras cu adevarat fascinant si nu mai are nevoie de o prezentare foarte detaliata, este cea mai buna destinatie de vacanta in lunile de iarna, deoarece aici temperaturile sunt destul de ridicate. Chiar daca este destul de aglomerat, suntem siguri ca vei avea parte de o experienta cu adevarat deosebita.

Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires, Argentina

Argentina este cunoscuta pentru temperaturile destul de ridicate chiar si in lunile de iarna, asa ca Buenos Aires poate fi o destinatie foarte buna de vacanta in aceasta perioada. De regula, temperaturile trec de 20 de grade Celsius in luna ianuarie, ceea ce inseamna ca te poti bucura din plin de vacanta si de soare.

Tu ce destinatie de vacanta preferi?

Citeste si: 7 hoteluri din intreaga lume pe care trebuie sa le vizitezi macar o data in viata!

Sursa: telegraph.co.uk

Foto: unsplash.com; pexels.com