Acasă Blog Posts Diferite tipuri de materiale pentru costumele bărbătești

Diferite tipuri de materiale pentru costumele bărbătești

DISTRIBUIȚI

Orice bărbat trebuie să aibă cel puțin unul sau două costume pentru ocazii sau evenimente formale. Unul dintre aspectele care trebuie luate în considerare pentru costum este materialul. Există diferite materiale pentru care puteți opta, cum ar fi catifea, bumbac, in sau lână.

Lâna – Este un material perfect pentru costume, este ideală dacă vrei să obții un look clasic. Dacă vrei o piesă versatilă pe care o poți asorta cu ușurință cu alte piese vestimentare și pe care o poți purta diferit la diferite ocazii și în diferite anotimpuri. Este moale, caldă, respirabilă și nu se deterioreză ușor, deși poate părea voluminoasă.

Flannel – Numit și lână periată, aceast material este mai potrivit pentru croiala slim fit decât 100% lână. Este moale, ușor și confortabil și poate fi folosit nu numai la evenimente formale, ci și la ocazii. Deoarece este ușor de întreținut, costumul cu acest tip de țesătură va fi excelent pentru călătorii.

Catifea – Cu un costum de catifea veți obține o senzație elegantă și luxoasă cu catifea, având totodată confort din cauza moliciunii și respirabilității sale. Deoarece este un material mai gros, vă va oferi căldură în zilele reci, dar este posibil să nu fie cea mai bună alegere în timpul verii sau când temperatura este ridicată.

Poli blend – Este un amestec de două tipuri de țesături, care pot include poliester, lână, in sau viscoză. Unele dintre avantajele țesăturilor poli-blend sunt rezistența lor la cute și moliciunea lor. De asemenea, sunt ușor de purtat, își mențin bine forma pentru o perioadă îndelungată.

Bumbac – Este un alt tip de material clasic pentru un costum pe care îl poți purta în orice moment al anului. Dacă sunteți în căutarea unui material natural cu cea mai mare respirabilitate și confort, bumbacul este o alegere excelentă pentru dumneavoastră. În general este ușor, deși puteți găsi unul cu greutate mai mare, mai ales dacă doriți ca costumul să-și păstreze forma.

In – Este mai ușor decât bumbacul și respirabil, ce îl face perfect pentru lunile de vară. Asortați-l cu piese vestimentare mai închise la culoare și vei avea un look formal. Asortați-l cu articole mai ușoare și mai casual pentru o senzație mai relaxata.

Pe lângă alegerea materialul pentru costum, trebuie să vă asigurați că are o formă perfectă, astfel încât nu numai că va arăta bine pe dvs., dar vă veți simți, de asemenea, încrezător și confortabil.

 

 

Sursa: Menstylefashion