Acasă EVENTS Evenimente in Bucuresti: ce sa faci in perioada 21 – 28 februarie...

Evenimente in Bucuresti: ce sa faci in perioada 21 – 28 februarie 2018!

DISTRIBUIȚI

Evenimente in Bucuresti: ce sa faci in perioada 21 - 28 februarie 2018!

Iti doresti sa ai un stil de viata activ, sa vizitezi galerii de arta, sa mergi la cinema sau sa participi la diferite concerte sau evenimente in timpul liber? Ti-am pregatit o lista cu activitati pe care poti sa le desfasori in urmatoarea perioada!

In cazul in care te intrebi ce poti sa faci in perioada 21 – 28 februarie in Bucuresti, am selectat cateva evenimente pe care poti sa le iei in calcul.

Ce sa faci in perioada 21 – 28 februarie 2018

Vernisaj de pictura

Vernisaj de pictura

Daca esti pasionat de arta sau te gandesti sa iti surprinzi partenera cu o intalnire deosebita, iti recomandam sa mergi la Galeria Artelor din cadrul Cercului Militar National. Vernisajul expozitiei de pictura „PARCURS GESTUAL” va avea deschiderea luni, 26 februarie, la ora 18:00. Expozitia va fi deschisa in perioada 26 februarie – 15 martie 2018, asa ca vei avea suficient timp sa aloci timp artei. Trebuie sa mentionam ca vernisajul va fi deschis de criticul de arta Marius Tita.

Dragobete la Bistro Hoinar

Dragobete la Bistro Hoinar

Iubesti romaneste? Pregateste-te de Dragobete si participa la evenimentul organizat la Bistro Hoinar! Cand? Pe data de 24 februarie 2018! Vei primi din partea casei un pahar de Prosecco sau unul dintre apetisantele cocktailuri Moonshine.

Martisoare in Cartierul Creativ

Martisoare in Cartierul Creativ

Se apropie perioada cea mai frumoasa din an, asa ca trebuie sa te pregatesti! Daca esti lipsit de inspiratie, dar ai pe lista martisoare pentru mama, fiica, sotia, iubita sau colegele de birou, iti recomandam sa mergi si in Cartierul Creativ. Cand? Pe 27 februarie 2018, incepand cu ora 17:00, la The Institute, The Cafe. Vei gasi aici foarte multe martisoare, brose sau carti.

D-ale Carnavalului

D-ale Carnavalului

Muzeul National al Taranului Roman va invita joi, 22 februarie 2018, de la ora 18:00, la o noua editie a Conferintelor de la Sosea. Etnologul Anamaria Iuga va povesti despre cum se sarbatoreste Lasatul Secului in unele zone ale tarii. Intrarea este libera. Gasesti mai multe detalii aici!

Tie la ce evenimente iti place sa mergi? Asteptam cu drag sugestiile tale!

Foto: Facebook si Pexels.com