Acasă Blog Posts Frumusetea nu tine cont de varsta! 8 femei normale au ales sa...

Frumusetea nu tine cont de varsta! 8 femei normale au ales sa devina modele pentru o zi, in cadrul campaniei DiversitybyFemi.Eko

DISTRIBUIȚI

Inceputulprimavarii a fost si va fi intotdeauna despre femei, este perioada din an in care celebram feminitatea si frumusetea. Brandul romanesc Femi.Ekolanseazain luna martie campania DiversitybyFemi.Eko, pentru a pune in valoare frumusetea, diversitatea si unicitatea femeilor. Scopul principal al acestei campanii este de a arata lumii intregi faptul cafrumusetea vine in toate formele, marimilesi culorile, si ca nu exista o singuradefinitie a ceea ce inseamna sa fii o femeie frumoasa.

Astfel, 8 femei normale au ales sa devina modele pentru o zi, in cadrul sedinteifotoDiversitybyFemi.Eko. Le-a unit dorinta de a-si depasi limitele si de a prezenta frumusetea femeii dincolo strandarde, de tiparele din revistele de modasi social media. Alina, Denisa, Luiza, Gratiela, Andreea, Diana, Lavinia si Anca, au fost modele pentru o zi. Femei frumoase si joviale, diferite ca tipologie, varsta, marimi, care au insufletit cu bucurie produsele menstruale Femi.Eko.

Ele au ales sa inspire si alte femei, sa se simta bine in pielea lor, saisi poarte cu mandriesi saisi arate imperfectiunilesi vergeturile, intr-odeclaratie de iubire fata de propriul corp, care este frumos si dincolo de ceea ce normele sociale dicteaza ca fiind „acceptat”.

Chiar daca trec lunar prin astfel de momente, pentru multe dintre femei poate parea greu saisiexpuna corpul in public, mai ales, prin a se afisain lenjerie intima, a vorbi liber despre menstruatie, incontinenta, infertilitate, nasteresi chiar accidente ce au pus o stampila pe corpul lor. Cele 8 femei puternice au dovedit ca prin acceptarea propriului corp, orice femeie poate depasi barierele sociale, si poate avea increderein sine si ca urmare poate fi mai implinita cu sine insasi.

Femi.Eko este despre fiecare femeie, indiferent de varsta sau nevoi. Menstruatia nu tine cont de frumusete, ci, pur si simplu, se intampla natural, inevitabil si este parte din viataoricarei femei. Incontinenta nu este ceva ce alegem, precum si provocarile perioadei post-natale. Toate aceste aspecte construiesc femeia moderna, mereu in miscare, care are nevoie de acceptare a propriului corp, care este in cautare de mai mult confort si care are grija de sanatatea ei si de viitorul Planetei. Pentru camenstruatia nu tine cont de normele sociale, de cm, de culoarea parului, etc, Femi.Eko vine impreuna cu aceste femei minunate, in luna Femeii saitiaduca aminte caesti minunataasa cum esti, si trebuie saitiiubesti corpul pentru casi el te iubesteneconditionat. Si pentru ca ne dorim sa aducem valoare in viataoricarei femei, ca ea sa se simta bine in propriul corp inclusiv la menstruatie, in luna martie, am pregatit o campanie cu preturi speciale la produsele menstruale. Astfel, oferim dreptul oricarei femei sa descopere beneficiile lenjeriei intime menstruale, libertatea de miscaresi confortul fizic si mental, care itimentinsanatateasi ofera corpului o dovada a iubirii. Noi, la Femi.Eko, credem ca diversitatea, este o caracteristica ce ne face speciale, si vrem sa normalizam „normalul”, indiferent de forma lui, pentru fiecare dintre noi suntem diferite si frumoase in felul nostru, UNIC.„- Narcisa Christiansen, CEO &FounderFemi.Eko

Iubirea de sine apare atunci cand te accepti, te apreciezi si itiestirecunoscatoaretieinsati. Brandul romanesc exista cu acest principiu, de a te face sa te simti confortabil,  in echilibru cu tine, oriunde si oricand. Alegand produsele menstruale potrivite, ai toate motivele sa te iubesti! Femi.Eko: care for you, care for the Planet!

Mai multe detalii despre produsele menstruale reutilizabile pe https://femieko.ro/.

Despre Femi.Eko®

In spatele povestii Femi.Eko® se afla Narcisa Christiansennascutain Romania si stabilitain Danemarca din 2016. Povestea produselor ecologice de igiena intimaFemi.Eko® a debutat la inceputul anului 2021. Femi.Eko®, un brand care are misiunea de a crea produse menstruale reutilizabile si ecologice, la preturi avantajoase si usor de accesat pentru toate femeile, indiferent de educatie, salariu sau varsta. Femi.Eko este despre un corp sanatossi o Planeta fericita.