Acasă Blog Posts „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzica si coregrafie pe...

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzica si coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

DISTRIBUIȚI

Cei mai apreciati 40 de artisti georgieni de muzica si dans, cunoscuti sub numele de Georgian Legend, revin pe data de 21 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti cu show de exceptie. Artistii georgieni au primit ovatiile publicului in Germania, Suedia, Anglia, SUA, Japonia, Canada, China, in peste 50 de tari de pe cinci continente.

Georgian Legend este un spectacol ce aduce pe scena artisti cu deosebite calitati interpretative. Spectacolul este total, cu dansuri ale carorparti acrobatice te tin cu sufletul la gura, lupte fascinante cu sabii si melodii vechi, ce itiincanta auzul.

La ora actuala „Legenda Georgiana” este unul dintre cele mai uluitoare spectacole muzicale si coregrafice, ce foloseste tehnologii de ultimageneratie. Potrivit presei mondiale, grandoarea si scenariul spectacolului georgian depaseste ca valoare artistica lideri ai acestui gen de spectacol coregrafic.

Inca din anul 2000, primul an de turneu, Georgian Legend s-a bucurat de un succes fulminant, multe publicatii americane si europene supranumindu-i „ The RiverdancefromCaucasus”, specialistiispunand despre acest spectacol ca nu ar fi cu nimic mai prejos  decat  „ Lord of the dance” si „Riverdance”.

De-a lungul timpului presa americana si franceza a scris numai la superlativ despre artistii georgieni: „Fiecare spectacol este o adevarata recompensa pentru public. Dansurile georgiene nu au egal. In trecut, judecanddupamiscarilesi postura unui dansator georgian, o familie putea decide daca fiica lor ar trebui sa se casatoreasca cu el sau nu”.New York Post

 

Sensational” – The Los Angeles Times;  „Spectacular” – The New York Time

 

„Acesta este un spectacol unic! Cu totii ar trebui sail vedem macar o datain viata!” –Le Figaro

Artistiigeorginei sunt unici! Dansul lor pe varful degetelor, piruetele in genunchi sunt de o mare arta, in timp ce femeile georgiene aluneca pe scena, precum lebedele pe oglinda apei. „Trebuie sa te nasti georgian pentru a putea dansa asa”, explica dansatorii. Spectacolul, plin de dragoste pentru tara lor, este transpus pe scena princantecesi dans: o rafala de vant, bataia tobelor, linistea magnifica a muntilor, murmurul vesel al paraurilor de munte, un spectacol impresionant ce te lasafara cuvinte. ‍

Dansatorii georgieni repetasase ore pe zi, sase zile pe saptamana. Ei dau totul pe scena, nu doar pentru caisi iubesc arta, ci si pentru ca sunt mandri sa fie ambasadorii culturali ai tarii lor. Dansatorii georgieni isiincep cariera inca din copliarie. Selectati pentru scolile de dans de la varsta de 7 ani, ei ajung ca la maturitate sa poata executa figuri ce par aproape imposibile.

Printese si printi ai dansului va vor incanta cu dansuri ce vor ramane pentru totdeauna in amintirea, alaturi de melodiile georgiene, ce vin sa ne incante din vremuri de poveste, demult apuse.

Georgian Legend, o poveste de succes, o colaborare perfecta intre modernismul industriei de spectacol din vremurile noastre si niste dansatori georgieni ce par a veni din vechi timpuri de legenda.Succesiunea de intrigi si evenimente, intruchipate cu pricepere pe scena, peisaje si costume fabuloase, efectele de luminasi sunetul de cea mai buna calitate transforma „Legenda Georgiana” intr-un triumf al culturii caucaziene pe scena mondiala.

Spectacolul se desfasoara sub inaltul patronaj al Ambasadei Georgiei la Bucuresti.

Biletele pentru spectacolul „Georgian Legend” ( 21 aprilie, ora 20:00, Sala Palatului) se gasesc in format electronic pe www.eventim.rosi format printat la casa de bilete a Salii Palatului sau in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.