Acasă The LIFESTYLE GORDON RAMSAY REVINE IN FORTA, LA TV PAPRIKA

GORDON RAMSAY REVINE IN FORTA, LA TV PAPRIKA

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presaGORDON RAMSAY REVINE IN FORTA, LA TV PAPRIKA

Chef-ul de renume international ne intreaba
„Cine gateste cel mai bine?”, din 7 ianuarie, de la ora 21:00

Luna ianuarie aduce, la TV Paprika, o premiera marca Gordon Ramsay: „Cine gateste cel mai bine?” (productie 2017). Cele 20 de episoade vor fi difuzate din 7 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 21:00 (reluarea fiind programata a doua zi, la ora 15:00). Formatul creat si produs de chef-ul britanic este dinamic si inedit: in fiecare episod de cate o ora, 9 concurenti (bucatari amatori) vor trece prin 3 probe de concurs, in ringul culinar care va fi prezidat de un chef priceput. Acesta din urma isi va demonstra expertiza in fata concurentilor (si a privitorilor), care vor trebui apoi sa-si dovedeasca priceperea. Prezentatoarea emisiunii „Cine gateste cel mai bine?” este Fern Britton.

Primii trei cei mai slabi concurenti sunt eliminati imediat, dupa prima proba – manuirea cutitului. A doua batalie a episodului se axeaza pe precizie si pricepere (mai exact, pregatirea unui ingredient dat) si va presupune o noua eliminare a unui trio din concurs. Ultimii trei bucatari amatori ramasi in lupta vor folosi ingredientul pregatit intr-un fel impresionant, demn de premiul acordat (1.000 de lire sterline) si de titlul de „Geniu culinar”. Din echipa de chefi fac parte, pe langa Gordon Ramsay (in prima saptamana), Rosemary Shrager (saptamana doi), Phil Vickery (saptamana trei) si Jean-Christophe Novelli (ultima saptamana). Show-ul a fost adaptat si in Statele Unite, in vara lui 2017.

Celelalte noutati ale lunii ianuarie, din grila TV Paprika, sunt:
„Nigel Slater si aromele Orientului Mijlociu”, din 2 ianuarie, de la ora 21:00. Fiecare dintre cele 3 episoade a cate o ora este difuzat de la ora 21:00. Jurnalistul culinar porneste intr-o gastro-aventura in Orientul Mijlociu.
„Bunatati pentru familie, cu Nadiya”, din 5 ianuarie, de la ora 14:30. Nadiya Hussain (castigatoare a „The Great British Bake Off”, in 2015) ne invata sa preparam bucate perfecte pentru momentele petrecute cu cei dragi.
„Periplu culinar australian cu Guy Turland”, din 5 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea filmata pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume (Bondi, din Australia) il are drept gazda pe Guy Turland, bucatar local, surfer si scafandru.

Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International si este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care impartaseste telespectatorilor bucuria de a gati, de a manca si de a trai bine. Cei mai faimosi bucatari din intreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay si Nigella Lawson – isi demonstreaza maiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucatariei europene gourmet, a celei traditionale romanesti, dar si a mancarurilor exotice din intreaga lume.