Acasă The WOMEN INNA, Irina Rimes si Nicoleta Nuca au acceptat invitatia la un concert...

INNA, Irina Rimes si Nicoleta Nuca au acceptat invitatia la un concert caritabil pentru copiii cu boli incurabile

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presa 

INNA, Irina Rimes si Nicoleta Nuca au acceptat invitatia la un concert caritabil pentru copiii cu boli incurabile

Sunt frumoase, talentate si se implica adesea in cauze sociale. INNA, Irina Rimes si Nicoleta Nuca au acceptat invitatia de a urca pe scena Salii Palatului si de a canta pentru a-i sustine pe copiii cu boli incurabile ingrijiti de Fundatia Copii in Dificultate.

Evenimentul are loc pe 16 aprilie, de la ora 19.00 si este dedicat implinirii a 30 de ani de la infiintarea fundatiei.

Bilete aici:

https://eventbook.ro/other/bilete-30-fundatia-copii-in-dificultate fbclid=IwAR2kGn4VdTz9XT9FwJHm49Ilu0DuvxU_1f08DXl-UnwKO7GH4e1d6NdtHYQ

Toti banii din donatii vor ajunge la Fundatia Copii in Dificultate. Cei care doresc sa ii ajute pe acesti copii pot sa doneze 2 Euro prin SMS, trimitand mesajul ZILE la 8844 sau pot face donatii direct in contul RO60BRDE426SV39194474260.

Fundatia Copii in Dificultate ingrijeste peste 100 de copii care sufera de boli incurabile sau in faza terminala, sunt infectati cu HIV/SIDA, au tulburari din spectrul autist sau sunt aban-donati. Acesti copii au nevoie de ingrijiri speciale, articole de hrana si de igiena personala (in-clusiv scutece), servicii medicale, de recuperare, de asistenta sociala etc.

Pentru fiecare copil, costul lunar al acestor servicii si consumabile este de 7.819 lei. Evenimentul care va avea loc in data de 16 aprilie, la Sala Palatului, isi propune sa contribuie la sensibilizarea publicului pentru cauza acestor copii si la strangerea de fonduri pentru ingrijirea lor, pentru a le oferi, la propriu, ZILE. In sprijinul copiilor de la Fundatia CID si-au anuntat pana acum sustinerea personalitati importante precum Simona Halep, Cristina Varzaru, Cristian Chivu, Ivan Patzaichin, Marcel Iures, Stefan Banica Jr. sau Dumitru Prunariu. Ei s-au alaturat campaniei caritabile Jeans4Dreams, care sustine eforturile Fundatiei CID si contribuie la implinirea visurilor pe care le au micutii ingrijiti de angajatii si voluntarii fundatiei.

Vedetele au donat cate o pereche de blugi pentru sustinerea cauzei, iar in cadrul evenimentului de la Sala Palatului va fi organizata o Alee a Blugilor Celebri, unde acestia vor fi expusi.

Totodata, alaturi de eforturile Fundatiei CID au venit in ultimul an numerosi oameni pe care ii numim simpli, dar cu suflet mare. Acestia au participat la curse de semimaraton, competitii de alergare in oras sau la munte, turnee de volei. In aceasta primavara, este organizata expeditia Himalaya Climb4Dreams, care vizeaza atingerea varfului Lobuche (6.119 m) si are ca scop sensibilizarea publicului pentru cauza copiilor ingrijiti de Fundatia Copii in Dificultate.

Fondata in anul 1989 de catre Children in Distress Marea Britanie, Fundatia CID a derulat inca de la inceput programe pentru 18.000 de copii in dificultate, construind si operand centre rezidentiale tip hospice pentru copii infectati HIV/SIDA, cu boli cronice neurologice severe si copii ai strazii.

In cei 28 de ani de activitate in Romania, Fundatia CID a efectuat 518.400 de sedinte de tera-pie ABA, 155.520 de sedinte de kinetoterapie si 54.000 de sesiuni de terapie cognitiv compor-tamentala destinate copiilor cu tulburari neurologice severe, 2.450 de evaluari psihologice complexe si 1440 de sedinte de hipoterapie pentru copiii cu TSA, 750 de sedinte de consiliere psihologica pentru 150 de copii cu anxietate si tulburari de invatare si de comportament.

Partener de comunicare: PiArt Vision