Acasă Uncategorized Intampina primavara cu atitudine! Vino in ParkLake si cucereste un nou stil!

Intampina primavara cu atitudine! Vino in ParkLake si cucereste un nou stil!

DISTRIBUIȚI

Primavara aceasta ParkLake intampina in siguranta toti pasionatii de shopping care asteapta cu nerabdare sa exploreze noile colectii primavara-vara si sa descopere tendintele sezonului. Timp de o luna, in perioada 01 martie – 31 martie 2021, campania „Cucereste un nou stil derulata in centrul comercial ParkLake recompenseaza shopping-ul cu atitudine prin 3500 de vouchere in valoare de 50 RON, pentru cumparaturi de minim 150 RON, si 3 vouchere in valoare de 2000 RON, oferite prin tragere la sorti.

Pentru ca in luna martie sarbatorim femeia si forta extraordinara pe care o emana prin tot ceea ce face, ParkLake Shopping Center invita bucurestenii sa se bucure de o sesiune de shopping intr-un cadru placut si relaxant, unde se respecta toate masurile de siguranta si protectie pentru ca fiecare sa beneficieze de o experienta la cele mai inalte standarde.

 

Toti impatimitii modei sunt asteptati sa descopere noile colectii de haine si incaltaminte, genti, accesorii, ceasuri sau bijuterii si sa isi aleaga articolele care le definesc cel mai bine stilul.

 

Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe www.parklake.ro .

 

Feminitatea se vede intr-un zambet, in atitudinea plina de incredere si in stilul cuceritor.

 

„Ofera-i un zambet! Poate fi singurul.”

Pentru ca luna martie este o invitatie deschisa spre cultivarea frumosului din fiecare, devine de asemenea si prilejul oportun sa intelegem ca frumusetea fiecarei femei infloreste intr-un mediu sigur, cladit pe incredere si respect.

ParkLake s-a alaturat campaniei – „Ofera-i un zambet! Poate fi singurul.”,  initiata de Primaria Sectorului 3 impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3, pentru ca impreuna sa ajute la construirea unui viitor in siguranta pentru victimele violentei domestice.

In perioada 1 – 8 martie, ParkLake va gazdui o expozitie de fotografie care surprinde ipostaze tulburatoare ale violentei domestice exercitate asupra femeilor. Expozitia se va incheia prin organizarea unei licitatii, urmand ca fondurile stranse sa fie directionate Adapostului Sf. Maria din Sectorul 3, spatiul unde victimele violentei domestice pot beneficia gratuit de servicii sociale.

 

 

„Ofera-i un zambet! Poate fi singurul.” este o campanie de informare si de constientizare a faptului ca violenta reprezinta o incalcare a drepturilor femeilor cu grave consecinte asupra calitatii vietii lor si a copiilor acestora.

 

In siguranta #nudoaracasa

In contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat si adoptat masuri sporite de igiena si siguranta, pentru a oferi in continuare o experienta de shopping cat mai sigura si placuta clientilor sai. Astfel, a verificat si certificat procesele curente de igiena si curatenie in parteneriat cu SGS, liderul mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii, obtinand astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igiena si Dezinfectare. Acest lucru confirma respectarea stricta a protocoalelor si reglementarilor de ultima generatie aplicabile, asigurand in acest fel sanatatea si siguranta tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

In plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul in siguranta #nudoaracasa. Printre acestea se numara implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial si informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum si instalarea sistemelor de masurare a temperaturii la toate intrarile in centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant in toate zonele comune principale (intrari in mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulatie in mall, precum si implementarea unor noi sisteme de semnalistica si informare menite sa transmita vizitatorilor masurile de protectie si conduita recomandate in interiorul centrului comercial.

 

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.