Acasă INTERVIEWS INTERVIU Dorian Popa: “Oamenii uita ca scopul primordial al vestimentatiei a fost...

INTERVIU Dorian Popa: “Oamenii uita ca scopul primordial al vestimentatiei a fost sa ne apere de ploaie”

DISTRIBUIȚI

Artist multitalentat, Dorian Popa are un stil vestimentar ce nu poate fi incadrat in niciun sablon, fapt care il face sa fie unic. La prima vedere, am putea spune ca dedica extrem de mult timp tinutelor sale, insa atat timp cat sunt haine noi si ii vin bine pe corp, Dorian se declara foarte multumit. Cat despre eleganta… costumul o defineste, afirma categoric artistul. Dar, haideti sa aflam impreuna cum apreciaza Dorian Popa alegerile vestimentare, atat cele personale cat si a celor din jurul sau.

dorian-popa-in-camasa-neagra

Cum ai descrie stilul tau vestimentar?

Oooh, ce intrebare buna! Stilul meu vestimentar este acela care pe mine ma face sa ma simt bine! Nu stiu daca trebuie sa aiba un anumit nume sau sa se inscrie intr-un anumit sablon… Stiu doar ca hainele pe care le imbrac trebuie, mai presus de orice, sa ma faca sa ma simt bine. Indiferent de parerea tertilor.

Prin natura job-ului tau intri in contact cu multi oameni, din diverse domenii. Cum apreciezi tu alegerile vestimentare pe care le fac barbatii romani?

Nu este elegant si etic sa judec eu stilurile vestimentare abordate de barbatii romani atata timp cat nu am nicio calificare in aceasta directie. Pentru a intari cele spuse mai sus, repet, cred ca stilul vestimentar pe care il abordam trebuie sa ne faca sa ne simtim bine, mai putin sa-i multumeasca pe cei din jur.

Care sunt, in opinia ta, criteriile prin care deosebim un baiat bine imbracat de unul necizelat stilistic, sa spunem?

Mi se pare dura exprimarea „necizelat stilistic” si nu stiu daca exista niste criterii anume, in opinia mea, care sa delimiteze aceste doua categorii. Cert este ca atunci cand vezi ca cineva si-a gandit tinuta incepand de la incaltari si a continuat pana la accesorii, tinzi sa spui ca aceea este o persoana bine imbracata.

Care este cel mai ciudat obiect vestimentar pe care l-ai purtat, si de ce?

HA HA HA… O armura-vesta, din zale de fier, direct pe piele… Pentru ca eram la Media Music Awards si cantam piesa “Nimeni Altcineva”, alaturi de Corina, iar conceptul showului era MAD MAX.

In ce te simti tu cel mai bine imbracat? 

Sunt destul de usor de multumit din punctul asta de vedere. Daca hainele sunt noi si oarecum adaptate la corpul meu, imi cam plac toate stilurile.

dorian-popa-camasa-neagra

Cum vezi noua generatie masculina, din Romania, din punct de vedere stilistic?

Nu numai din punct de vedere stilistic, noua generatie se „americanizeaza”, cum imi place si mie sa spun. Asa ca, cautati pe Google „american teens”.

Cum definesti eleganta? 

CLAR, costum!!! Sunt nenumarate modalitati de a purta un costum… Dar, clar, trebuie sa fie costum daca e vorba de eleganta!  

Ce inseamna masculinitate, in opinia ta?

Din punctul meu de vedere masculinitatea inseamna: CURAJ, PUTERE si CAPACITATE de a intretine familia.

Consideri ca fashion-ul influenteaza societatea?

Din pacate, da. Oamenii uita ca scopul primordial al vestimentatiei a fost sa ne apere de ploaie.