Acasă INTERVIEWS Interviu Marian Popescu, Corporate Sales Manager la World Class Romania

Interviu Marian Popescu, Corporate Sales Manager la World Class Romania

DISTRIBUIȚI

„Cand trupul tau poate fi pus in valoare de anumite tinute, devine logica simbioza dintre avantajele unei educatii sportive si fashion”

marian popescu (3)

Marian este Corporate Sales Manager la World Class Romania, cel mai mare jucator local specializat in servicii de fitness si wellness de la noi din tara. Natura profesiei sale il obliga sa fie mereu “la patru ace”, iar compania la care lucreaza il determina sa fie mereu intr-o forma fizica perfecta. Despre cum se imbina stilul sportiv cu cel vestimentar, ne explica Marian in interviul care urmeaza:

Cum ai descrie stilul tau vestimentar?

Adaptat, fie pentru evenimentul la care particip, atunci cand dress code-ul o impune, fie smart casual pentru prezenta zilnica la birou, fie sport atunci cand conjunctura cere un astfel de stil. Ma imbrac in general „liber”, in functie de insipratia pe care o am in ziua respectiva.

Prin natura job-ului tau intri in contact cu multi oameni, din diverse domenii. Cum apreciezi tu alegerile vestimentare pe care le fac barbatii romani?

In general, barbatii din Romania au o cultura a bunului gust. In special, oamenii din corporatii, cu studii, care au avut contacte cu Europa apreciaza nu doar eticheta dar si imbinarea culorilor, a versatilitatii hainelor alese. Intotdeauna insa e loc de mai bine.

marian popescu (2)

Cum deosebesti un baiat bine imbracat de unul necizelat stilistic, sa spunem? Care sunt criteriile care conteaza?

Combinarea culorilor, a felului in care o croiala poate avantaja sau nu. In general, apreciez barbatii care stiu sa-si puna in valoare formele trupului prin alegerea unei croieli pe masura si care sunt atenti la combinarea potrivita a culorilor, care „nu zgarie” retina.

Care este cel mai ciudat obiect vestimentar pe care l-ai purtat, si de ce?

Nu pot spune ca am purtat obiecte vestimentare ciudate, imi place sa ma incadrez in barierele clasicului, unde poate doar incerc sa pun accent pe note care sa „sparga” tinuta.

In ce te simti tu cel mai bine imbracat? 

Camasa, pantaloni, sacou asortat cu o batista de buzunar care sa faca diferenta. In general, accesoriile fac diferenta.

marian popescu (1)

Cum vezi noua generatie masculina, din Romania, din punct de vedere stilistic?

Nu cred ca se poate pune o eticheta pentru o intreaga generatie, insa criteriile pentru bunul gust raman totusi cele clasice: asortarea cu bun gust a culorilor, vestimentatia intotdeauna in ton cu evenimentul la care participi, sobrietatea atunci cand situatia o impune sau, dimpotriva, atitudinea sport pentru weekend si serile de vara la terasa.

Ce ai recomanda pentru un look casual de impact?

Intotdeauna pantofii de calitate, iar pentru evenimentele de seara sacoul. Un gentleman are intotdeauna un sacou de calitate (obligatoriu inchis atunci cand sta in picioare).

marian popescu (5)

Cum definesti eleganta? 

Exprimarea frumosului prin atitudine si evidentierea unor particularitati ale fiecarui individ, prin vestimentatie sau accesorii.

Ce inseamna masculinitate, in opinia ta?

Respect, rafinament, eleganta, nerenuntarea la unele principii care te definesc ca individ. Si inca ceva: unicitate. Fiecare trebuie sa emane masculitate in propriul sau stil. Nu exista o reteta.

Consideri ca fashion-ul influenteaza societatea?

Da. Categoric. Fashion-ul a devenit un limbaj comun pentru persoanele din intreaga lume. Oameni din culturi diferite sunt, prin intermediul fashion-ului, conectati mult mai bine. Consider ca incepe sa capete nuanta un nou motto, putin adaptat (si aici sper sa nu supar pe nimeni), si anume: „Fashion, not war”.

marian popescu (4)

In opinia ta, o educatie sportiva induce si o nevoie de educatie fashion, sa zicem?

Cu siguranta, atunci cand ai un corp bine lucrat, sanatos, cand formele trupului tau pot fi puse in valoare de anumite tinute, devine logica simbioza dintre avantajele unei educatii sportive si fashion. Fiecare va alege o vestimentatie care sa-i permita evidentierea liniilor frumos lucrate prin sport.