Acasă The WELLNESS Investitie de 300.000 de euro intr-un tratament de hidratare impotriva imbatranirii

Investitie de 300.000 de euro intr-un tratament de hidratare impotriva imbatranirii

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presa

Investitie de 300.000 de euro intr-un tratament de hidratare impotriva imbatranirii

Clinica Columna, unul dintre cele mai mari centre de reproducere umana asistata din Romania, aduce in exclusivitate in tara noastra si in sud estul Europei, un brand global in terapii intravenoase de hidratare, anti-aging si detoxifierepe. Investitia initiala, de 300.000 de euro, a implicat achizitionarea francizei REVIV si deschiderea unei noi clinici intr-o zona de lux a Capitalei.

Investitorii estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 de euro pentru 2019, planul de dezvoltare urmarind extinderea in alte trei orase mari din Romania, dar si in capitale ale unor tari din Sud Estul Europei. Clinica din Bucuresti se alatura astfel unui lant de peste 35 de centre in toata lumea, in orase precum New York, Las Vegas, Miami, Johannesburg, Toronto, Hong Kong, Londra si Sydney. REVIV este liderul mondial ca furnizor de servicii wellness prin terapii I.V. si injectii stimulante si ofera servicii in peste 16 tari de pe 5 continente.

Situata pe Bulevardul Primaverii 29, Clinica REVIV ofera tratamente de hidratare impotriva imbatranirii, pentru detoxifierea organismului, curata organele vitale, indeparteaza simptomele gripei si racelii, contribuie la procesul de slabire, reduce efectele stresului si ajuta la sanatatea pielii, parului si unghiilor. Durata unui tratament este de aproximativ 20 de minute, iar costurile pornesc de la 135 de lei si pot ajunge pana la 1.300 de lei.

Investitie de 300.000 de euro intr-un tratament de hidratare impotriva imbatranirii

“Ne-am hotarat sa investim in acest tip de tratament pentru ca a dat rezultate foarte bune peste tot in lume. In afara beneficiilor de hidratare si detoxifiere, terapiile au rezultate in ceea ce priveste recuperarea in timpul tratamentelor impotriva cancerului, boala Lyme, autismului, toxicitatii cu metale grele, bolii autoimune, fertilitatii barbatului etc.”, a declarat Nicoleta Zamfir, CEO Clinica Columna.

Conceputa in anul 2010 de patru medici specializati in medicina de urgenta si traumatologie, cu peste 40 de ani de experienta in tratarea deshidratarii si refacerea nivelurilor energetice, terapia IV ofera 100% beneficii si produce o recuperare efectiva dupa deshidratarea si scaderea energiei. Ajuta la detoxifiere si cresterea vigilentei imunitare, la curatarea organismului, permite slabirea metabolica naturala, reduce incidenta bolilor virale si a racelilor. De asemenea, da un impuls sistemului imunitar si nivelului general de energie. REVIV Wellness ofera toata gama de vitamine esentiale care, prin terapiile I.V. si shot-urile injectabile, ajung direct acolo unde sunt necesare. Eliberarea intravenoasa a fluidelor si agentilor wellness prin perfuzie este cea mai eficienta metoda pentru a rehidrata si revitaliza organismul cu vitamine esentiale, deoarece acestea sunt administrate direct in fluxul sanguine iar absorbtie a acestor elemente esentiale este de 100%.

Text si foto: PR