Acasă EVENTS Juventus cucereste Romania. De pe Arena Nationala pe Cluj Arena

Juventus cucereste Romania. De pe Arena Nationala pe Cluj Arena

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presa

Tabara de fotbal JTC Romania – editia Summer 2019 are loc la Cluj-Napoca

Juventus cucereste Romania. De pe Arena Nationala pe Cluj ArenaCampioana Italiei merge la Cluj-Napoca pentru a pregati pentru performanta tineri fotbalisti din Romania. Tabara de fotbal Juventus Training Camp Romania – editia Summer 2019, deschisa copiilor cu varste intre 6 si 13 ani, se va desfasura la Cluj-Napoca in perioada 8-13 iulie 2019.

Ceremonia oficiala de deschidere, urmata de un antrenament demonstrativ, va avea loc pe cochetul stadion Cluj Arena, asta dupa ce copiii care au participat la precedenta tabara de fotbal organizata de JTC Romania au avut parte de o mare bucurie, aceea de a pasi, cu emotie, pe gazonul Arenei Nationale. Cluj Arena este considerat a fi unul dintre cele mai bune stadioane din tara, fiind preferat de mai multe ori de Nationala Romaniei. Este un stadion din categoria UEFA Elite si are o capacitate de 30.200 locuri, majoritatea acoperite.

Programul de pregatire din cadrul taberei de fotbal cuprinde 20 de ore de antrenamente si pregatire tehnica dupa modelul Juventus, cu unii dintre cei mai buni antrenori de copii si juniori din Italia. Este vorba de antrenori de la Juventus Academy, care contribuie la pregatirea viitoarelor talente care vor imbraca tricoul bianconero.

Copiii care vor participa la tabara de fotbal vor primi cate doua randuri de echipament sportiv original Juventus Torino, o minge adidas, un rucsac Juventus, tricouri polo pentru activitatile de recreere etc. Portarii beneficiaza de un KIT special. De asemenea, organizatorii asigura masa de pranz, gustari si apa de-a lungul fiecarei zile de antrenament si supraveghere de specialitate si asigurare medicala pe toata durata taberei. Intre antrenamente, vor fi organizate activitati de recreere si socializare. Sunt oferite si cursuri de limba italiana pentru sportivi. Tabara se incheie cu o ceremonie de inchidere si acordare de diplome.

Tabara de fotbal JTC Romania este un stagiu de pregatire dupa modelul Juventus adus in tara noastra de Luigino Pellegrini, fost agent al lui Roberto Baggio.

„Sunt mandru de faptul ca organizam deja cel de-al treilea stagiu de pregatire Juventus in Romania si ca vom face acest lucru la Cluj-Napoca. Am avut in primele doua tabere, care s-au desfasurat la Bucuresti, mai multi copii foarte talentati din Cluj, foarte apreciatie de antrenorii italieni si ne-am gandit ca ar fi foarte frumos ca, de data aceasta, sa mergem noi acolo”, a declarat Luigino Pellegrini.

JTC Romania – editia Summer 2019 va avea loc la scurt timp dupa ce echipa Romaniei, alcatuita din copii care au participat la stagii de pregatire Juventus, va fi participat, la Torino, la Campionatul Mondial al Academiilor Juventus, alaturi de echipe din intreaga lume.

Tabara de fotbal JTC Romania – editia Summer 2019 este deschisa copiilor cu varste intre 6-13 ani. Inscrierile se pot face doar pe site-ul oficial:

https://jacademy.juventus.com/ro/camps/romania/

Pana acum, s-au desfasurat doua tabere de fotbal Juventus Torino, ambele in Bucuresti: JTC Romania – editia Winter 2019, respectiv JTC Romania – editia Summer 2018. In total, la cele doua tabere de fotbal au participat 180 de copii. Cei mai multi au fost din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Suceava, Iasi, Braila, Hunedoara, Constanta, Bacau, Pitesti, dar au venit si copii din SUA (Chicago), Canada (Toronto), Dubai si Venezuela.

Pentru clip de prezentare JTC Romania: https://www.youtube.com/watch?v=LsBhNV4aFNc&t=3s

Text si foto: PR