Acasă INTERVIEWS Laurian Popa (Proseccobar): “Nu cred ca exista o reteta a tinutei barbatului...

Laurian Popa (Proseccobar): “Nu cred ca exista o reteta a tinutei barbatului modern”

DISTRIBUIȚI

Laurian Popa (partener la Proseccobar) e un barbat stilat. Dovada o reprezinta aparitiile publice si proiectele in care este implicat. Despre omul care a adus bautura Prosecco la rang de moda, aflati detalii mai jos

Laurian, pari un barbat desprins din pozele de la Pitti Uomo: stilat si super fashion. Cum iti definesti tu, de fapt, stilul vestimentar? 

Am un stil versatil, adaptat evenimentelor la care particip si celor de care ma ocup de mult timp. In acelasi timp e un stil nonconformist, caci reflecta personalitatea mea.

Spune-mi ce nu ar trebui sa ii lipseasca unui barbat stilat din garderoba personala?

Eu as pune accentul altfel, caci elementul care face diferenta in garderoba unui barbat este incaltamintea.

Cum explici faptul ca barbatii care participa la evenimentele cu Proseccobar sunt super cool si cu o atitudine dezinvolta?

Noi exact asta transmitem: o stare cool si o atitudine dezinvolta. Asadar, e normal ca barbatul care consuma Prosecco sa fie cool, cu o tinuta avangardista si o stare buna. Acestui gen de barbat ne adresam si asta e in modul asta comunicam.

Cum arata si cum se imbraca barbatul modern din punctul tau de vedere?

In Romania foarte putini barbati se imbraca modern. Majoritatea celor care sunt atenti la tinuta, adopta stilul clasic, excesiv de clasic. Ei cred ca daca isi pun un costum in carouri mari, sosete in picatele si culori vii plus palarie sunt trendsetteri (sa nu uitam barbile mari). Nu cred ca exista o reteta a tinutei barbatului modern, dar o buna informare combinata cu pasiune si indrazneala de a fi tu, te ajuta sa fii in actualitate.

Pe langa Proseccobar in ce alte proiecte mai esti implicat?

Proseccobar este ultimul concept dezvoltat de mine. Asta dupa 16 ani de importuri, distributie si retail de haine si incaltaminte. Exista tot pe conceptul asta (de mobilitate si servicii pentru evenimente) si cateva proiecte la care lucrez, dar pe care le veti descoperi pe parcursul anului 2016. Dar raman focusat pe universul Prosecco pe care il dezvoltam in toate formele lui: la draft, la sticla, cu alcool si fara alcool.

Galerie foto:

Foto: arhiva personala si Facebook.com