Acasă Blog Posts LEWIS HAMILTON INSPIRA UN STIL FRESH PENTRU PRIMAVARA PURTAND PRODUSE DIN COLECTIA...

LEWIS HAMILTON INSPIRA UN STIL FRESH PENTRU PRIMAVARA PURTAND PRODUSE DIN COLECTIA TOMMY JEANS PRIMAVARA 2023 IN BAKU, AZERBAIJAN

DISTRIBUIȚI

Lewis Hamilton, pilot de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas, a purtat produse din colectia TOMMY JEANS Primavara 2023 la Baku Grand Prix din Azerbaidjan pe 30 aprilie 2023. Lewis a putut fi vazut combinand jacheta de denim supradimensionata Aiden cu blugi baggy, impreuna cu un polo din jerseu in dungi si pantofi sport intr-o culoare verde costal.

Partener si colaborator de lunga durata cu Tommy Hilfiger, Lewis Hamilton continua sa imbine stilul sau modern cu esenta americana a lui Tommy. Selectia sa din colectia TOMMY JEANS Primavara 2023 combina stilul de strada cu cel sportiv oferind o noua interpretare a mostenirii prep.

Prietenii si fanii brandului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyJeans si @TommyJeans.

UNDEE:        AZERBAIJAN GRAND PRIX

CAND:          30 APRILIE, 2023

Despre SARKK

SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru CALVIN KLEIN in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazeaza pe o abordare omnichannel si produsele ambelor brand-uri sunt disponibile in magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o larga retea de clienti angro, precum si pe tommy.com

Vizand mereu o dezvoltare organica si durabila, condusa de valorile CSR, SARKK, cu pasi stabili si increzatori, este una dintre cele mai sanatoase corporatii din industrie si se extinde captivand chiar si pe cei mai exigenti consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursa de admiratie si inspiratie pentru consumatori din 1985. Brand-ul creeaza un stil emblematic, care prinde viata la intersectia dintre clasic si nou, creat impreuna cu oameni care modeleaza cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebreaza esenta stilului american clasic cu o nota moderna. Tommy Hilfiger ofera consumatorilor din intreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, cu o gama larga de colectii, inclusiv imbracaminte sport, denim, accesorii si incaltaminte pentru barbati, femei si copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit fata de sustenabilitate si incluziune.

Vanzarile globale in retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD in 2021, iar brand-ul este sustinut de peste 16.000 de asociati din intreaga lume – prezent in 100 de tari si in peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al sau, tommy.com.