Acasă The PLACES Locatii din Bucuresti perfecte pentru intalniri de afaceri

Locatii din Bucuresti perfecte pentru intalniri de afaceri

DISTRIBUIȚI

Locatii din Bucuresti perfecte pentru intalniri de afaceri

Ai un job care presupune sa mergi la intalniri de afaceri, sa participi la sedinte importante sau sa incepi noi colaborari business? Biroul personal sau sala de consiliu sunt locatii potrivite pentru intalniri importante, insa suntem siguri ca sunt momente in care iti doresti ca locul de intalnire sa fie unul mai relaxat si mai placut.

In plus, orice conversatie devine mai placuta atunci cand este insotita de o cafea savuroasa, de o limonada racoritoare sau de un pranz gustos. Foarte multe locatii in Bucuresti au terase spatioase, meniuri speciale pentru pranz si conexiune la internet, ceea ce inseamna ca ai toate motivele sa iesi din rutina si sa alegi o locatie atractiva pentru urmatoarea ta intalnire de business.

Si pentru ca stim ca sunt momente in care este destul de dificil sa alegi locatia perfecta pentru o intalnire de afaceri, am selectat pentru tine trei locatii care ne-au atras atentia si pe care le poti avea in vedere.

Locatii din Bucuresti perfecte pentru intalniri de afaceri

Funky Resto-Bar Dorobanti

Funky Resto-Bar Dorobanti s-a deschis pe Calea Dorobantilor, aproape de Piata Romana, la parterul unei cladiri de birouri. Locatia este foarte bine amenajata, terasa este spatioasa, iar amenajarile sunt ingenioase, cu materiale de cea mai buna calitate, decoruri indraznete si pereti de sticla care se deschid vara si lasa un spatiu deschis intre salon si terasa. Poti servi aici un pranz generos sau o cina consistenta, iar noi recomandam aceasta locatie si pentru intalnirile de afaceri.

Divan – Calea Floreasca

Daca iti place sa testezi preparate internationale, in special turcesti, este bine sa incepi cu restaurantul Divan. Vei gasi aici un adevarat bazar al simturilor, culorilor si povestilor si vei savura bucatele facute cu aceeasi pricepere de sute si sute de ani. In plus, terasa restaurantului situat pe Calea Floreasca 111-113 este amenajata cu atentie si cu lucruri de calitate, ceea ce inseamna ca poate fi locatia perfecta pentru o intalnire de afaceri reusita.

Dancing Lobster

Restaurantul Dancing Lobster, situat pe Strada Glodeni nr. 3, Cladirea C22, este unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din Bucuresti. Locatia este prietenoasa, meniul este diversificat, iar preparatele sunt exceptionale, asa ca ai suficiente motive sa alegi Dancing Lobster pentru urmatoarea ta intalnire de afaceri.

Locatiile prezentate mai sus sunt perfecte si pentru intalnirile relaxate cu prietenii sau pentru mese in familie.

Tu ce locatie recomanzi pentru o intalnire de afaceri?

Citeste si: Obiceiuri ale oamenilor de succes. Cum reusesc sa fie mai eficienti!

Foto: Pexels.com