Acasă The LIFESTYLE MARTI SEARA SUNT 3 CEASURI BUNE, NUMAI LA AMC

MARTI SEARA SUNT 3 CEASURI BUNE, NUMAI LA AMC

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presaMARTI SEARA SUNT 3 CEASURI BUNE, NUMAI LA AMC

Cine a spus ca martea nu poate fi seara de film? AMC vine cu o propunere de nerefuzat, 4 filme de top care te pot tine ocupat in fata televizorului si iti vor face seara de marti mai frumoasa.

Beowlf este povestea ulimului erou care pleaca intr-o calatorie pentru a omori un monstru pe nume Grendel (Crispin Glover), o creatura desfigurata si hidoasa asemanatoare cu un troll, cu puteri supraomenesti. Ray Winstone, Crispin Glover, Angelina Jolie si Anthony Hopkins isi joaca rolurile remarcabil in acest film, clasat pe locul 1 la casele de bilete din SUA si Canada, aducand incasari de peste 30 de milione de dolari. Va dam intalnire pe 5 februarie in fata micului ecran, incepand cu ora 20:05.

Catwoman este un film american din 2004, regizat de Pitof Comar care le are in distributie pe celebrele Halle Berry si Sharon Stone, in rolurile principale. Dupa parerea criticilor, este un film cu si despre Halle Berry, despre frumusetea si sex appeal-ul ei, care trebuie sa recunostem, nu sunt deloc de neglijat. Nu uitati, ne vedem marti pe 12 februarie de la ora 20:15 la AMC!

Continuam seria filmelor cu super-eroi si aducem in fata micilor ecrane pe cel mai cunoscut erou dintre toti, Superman, pe 19 februarie de la ora 19:25! Superman Revine, in regia lui Ryan Singer, a fost nominalizat la Oscar in 2007, la categoria Cele mai Bune Efecte Vizuale. Rolul principal este jucat de Brandon Routh, iar maleficul Lex Luthor este interpretat de Kevin Spacey. Dupa o disparitie de mai multi ani, Omul-de-Otel revine pe Pamant pentru a-si infrunta vechii dusmani. Intr-o incercare de a proteja lumea pe care o iubeste de distrugerea cataclismica, Superman porneste intr-o calatorie epica de iertare si salvare, care il poarta din adancurile oceanului pana in indepartarea spatiului cosmic.

Misticul si supra-naturalul, lupta dintre Rai si Iad se regasesc in filmul Constantine, din 26 februarie de la ora 20:00 la AMC. Keanu Reeves joaca rolullui John Constantine, care este cautat de detectiv Angela Dodson pentru a o ajuta sa demonstreze ca moartea surorii ei nu a fost o sinucidere. Avand capacitatea de a recunoaste clar ingerii si demonii metisi care umbla pe pamant in piele de oameni, Constantine spera ca trimiterea demonilor inapoi in Iad il va ajuta sa isi castige locul in Rai.

Luna februarie la AMC este una plina de filme premiate, actiune, povesti cu happy end si lectii de viata!