Acasă Blog Posts Muzeul Figurilor de Ceara se deschide in ParkLake

Muzeul Figurilor de Ceara se deschide in ParkLake

DISTRIBUIȚI

Incepand cu 04 noiembrie ParkLake Shopping Center devine gazda Muzeului Figurilor de Ceara, una dintre cele mai inedite si captivante expozitii din Romania.

Descoperapersonalitati care au marcat istoria
In perioada 04 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, vizitatorii ParkLake pot intrain minunata lume a figurilor de cearasi potsurprinde instantanee alaturi de legendele din lumea sportului. Pasionatii de fotbal vor descoperi figurile de ceara apartinand unor personalitati precum Lionel Messi, Ronaldo sauGheorghe Hagi. Pentru amatorii de tenisintalnirea cu Ilie Nastase, Ion Tiriac sau Simona Halep va aduce o experienta ineditasi ocazia unei fotografii unice.Si pe cei care prefera boxul ii asteapta o surpriza – acestia se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzicase pot bucura de artistii lor preferati, precum Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna. Cinefilii sunt si ei asteptati in ParkLake pentru a se intalni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau chiar Daniel Craig – Agentul 007.

De la redarea expresiilor faciale, pana la detalii complicate, cele 30 de replici au avut ca inspiratie cele mai faimoase personalitati nationale si mondiale.

Realizate cu deosebita atentie si precizie de artisti din Bulgaria, fiecare figura de ceara a necesitat sase luni pentru realizarea sain cel mai mic detaliu care sa se apropie de original.

Situata la etajul 1 din ParkLake Shopping Center, expozitia urmeaza sa fie deschisa pe tot parcursul programului de functionare al centrului comercial. Biletele pot fi achizitionate din zona evenimentului, iar pretul este de 30 de lei pentru adulti si 20 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Pentru copiii cu varsta de pana la 6 ani, intrarea este gratuita.

Mai multe informatii despre Muzeul de Ceara gasesti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbinaintr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de naturasi situat in apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piatasi servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosferaincantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center Shopping Center gasiti la: https://www.parklake.ro