Acasă FASHION Nunta în vara lui 2020- Ponturi pentru un stil impecabil

Nunta în vara lui 2020- Ponturi pentru un stil impecabil

DISTRIBUIȚI

Uneori, se pare că în fiecare sfârșit de săptămână unul dintre colegii tăi se căsătorește. Și vechea problemă de fiecare dată este ce să porți.

Nu poți merge în același costum ca și în săptămâna precedentă, iar cum bărbații au mai puține opțiuni decât femeile, suntem aici pentru a vă oferi câteva îndrumări.

Nu mai este obligatoriu să te îmbraci într-un costum din trei bucăți și cu părul neted, cu excepția cazului în care este desigur o nuntă bisericească formală.

Mergând la o nuntă modernă, stilul ia un ton ușor mai non-conformist, invitații putând veni mult mai casual și să iasă din formalitate.

În primul rând, gândește-te la locație: este intr-o grădină, pe o plajă sau poate chiar la piscină.  Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să verifici vremea, care poate determina ce este potrivit să porti, astfel încât să te simți confortabil toată ziua. Poți purta întotdeauna un sacou pe care îl vei da jos pe măsură ce noaptea trece în modul petrecere.

Sincronizarea este crucială. Dacă ceremonia este înainte de 18:00, nu purta un smoking. Dupa ora 18:00 este de preferat sa mergi pe ceva mai elegant.

Ponturi:

  • Pantofii maro se potrivesc perfect la un costum albastru închis.
  • Pantofii Monk sunt grozavi, deoarece depășesc linia dintre smart și casual.
  • Nu este necesar să porți o vestă tot timpul cu un costum dublu.

Vrei să mergi pe ceva mai non-conformist? Este important să atingi echilibrul corect între cool și smart. Așa că alege un sacou sau blazer lejer. Ar putea fi o idee bună să te îndepărtezi de roșu. Poti, dacă este o nuntă non-conformistă, să porți un tricou alb la baza gâtului și un costum cu adidași albi cool.

Cămășile polo sunt în regulă.

Într-adevăr,inul este o țesătură minunată dacă este o nuntă pe plajă. Poți merge până la capăt cu o ținută completă de in- un costum de in sau pantaloni și o cămașă de in cool. Adaugi doar pălăria șiii.. esti gata!

Nu se acceptă: imprimeuri încărcate și blugi, mai ales dacă este nunta ta.

 

Sursa:Men Fashion Magazine