Acasă Blog Posts Paltoanele – în trend iarna asta!

Paltoanele – în trend iarna asta!

DISTRIBUIȚI

Te-ai uitat recent în jurul tău și ai obseravt că mai toți prietenii tăi au câte un palton iarna asta și simți că sosit acel momentul când trebuie să-ți cumperi și tu unul. Ți-am pregătit un mic ghid care te va ajuta să alegi paltonul perfect pentru tine.

PALTONUL COLORAT

De ce nu? Până la urmă se potriveste cu toate toate hainele monocrome pe care le ai în garderobă. Dacă este din lână cu atât mai bine, îți va ține de cald în cele mai geroase ierni.

PALTONUL ELEGANT

Cu acest palton vei impresiona pe toată lumea (până și pe bunica ta), este acel palton cu care poți să te prezinți oriunde și vei fi primit ca un rege. Modelul este unul clasic reinterpretat cu anchior și material fin din casmir.

PALTONUL CASUAL

Cu acest palton casual pe poți prezenta zi de zi la birou și la întâlnirile de afaceri. Materialul moale și flexibil te va face să te îndragostești de el.

PALTONUL STREET STYLE

Dacă ești adeptul stilului stradal, atunci acesta este paltonul pentru tine. Se asortează perfect cu blugi și o pereche de pantofi sport.

PALTONUL MILITARY

Acest palton impune respect și insipră aventură. Alege-l dacă vrei să obții aceste valori. Materialul moale îl face foarte confortabil, iar adaosul de lână o să te ferească de ger.

 

Până și vedetele aleg paltoanele în această iarna!

 Sperăm că te-am convins să adaugi la garderoba ta paltonul, promitem că nu o să-ți pară rau!

 

 

Poze: Pinterest