Acasă Blog Posts reIMAGINE.ro, platforma unde #impreuna ne readaptam de Pandorra Story Style

reIMAGINE.ro, platforma unde #impreuna ne readaptam de Pandorra Story Style

DISTRIBUIȚI

Advertorial

Agentia full service Pandorra Story Style a lansat platforma www.reimagine.ro – un manifest creativ & pozitiv – prin care ne indeamna ca in vreme de pandemie sa fim puternici, uniti, empatici si incredibili de adaptabili. Nu este un website, ci este spatiul unde s-a unit o gasca de super – prieteni pandorrieni, care iti impartasesc experientele si cunostintele lor. www.reimagine.ro iti aduce acasa oameni dragi tie, pe care ii urmaresti deja – influenceri, vloggeri, bloggeri – fiind creatori de continut relevant, care au adunat in jurul lor comunitatii frumoase si acum se transforma intr-o super-echipa, cu un super-scop: #impreuna trecem cu bine peste orice!

Ne-am inspirat din contextul si vremurile actuale, din activitatea noastra profesionala dar mai ales din ceea ce ni se intampla tuturor. Da, stam acasa dar am ales sa ne reinventam, sa folosim timpul pe care l-am primit pentru a incepe acest proiect. #reIMAGINE #impreuna este proiectul initiat de echipa de super-eroi pe care o cunoasteti de 10 ani drept Pandorra Story Style dar este, inainte de toate, o invitatie adresata tuturor de a isi folosi imaginatia, creativitatea si experientele personale intr-un mod constructiv.

Am invitat alaturi de noi prieteni cu care ne-am intalnit pe drum si va adresam tuturor o invitatie la imaginatie si creativitate. O invitatie de a juca ce carti avem in mana, de a continua drumul chiar daca peisajul s-a schimbat, cel putin pentru moment. Intr-un context in care nu putem controla circumstantele exterioare, avem si posibilitatea sa reinventam sau sa ne reinventam, sa invatam din ceea ce ni se intampla si sa impartasim si altora. Prietenii reIMAGINE va impartasesc din viata traita, nu citita, si va invitam sa faceti acelasi lucru.

Ne puteti transmite gandurile voastre, ne puteti impartasi cum v-ati reinventat, cum v-ati reimaginat o zi de luni, poate, reteta de care v-ati adus aminte sau cum va petreceti timpul liber, cine v-a inspirat sau ce carte ati mai citit si, cu acordul vostru, vom impartasi si altora pentru ca #impreuna se poate si de acasa.” – Monica Magureanu, fondator Pandorra Story Style

Internaut pandorrian, pe www.reimagine.ro poti interactiona cu efervescenta si inegalabila Andreea Balaban, iti regasesti forta cu un super-mesaj de incurajare de la wonder woman Carmen Bruma, dai buzna in bucatarii savuroase alaturi de food blogger-ul Cristi Dandes, iti gasesti zen-ul impreuna cu Maria Nadolu – instructor de yoga & exploratoare entuziasta a starii de bine, iti reinventezi stilul cu ajutorul sfaturilor uber chic ale lui Lucy Faur, iti pui la punct cea mai cool rutina zilnica impreuna cu zeita welness, Adina Halas, si cate si mai cate alte nazdravanii virtuale impreuna cu prietenii Pandorra Story Style – creatori de ganduri & fapte bune.

Este momentul sa ne reinventam, sa ne reimaginam viata cu si dupa aceasta pandemie si sa ne readaptam la o noua realitate pe care, impreuna, putem sa o (re)facem extraordinara. O reactie viguroasa si solidara, platforma reIMAGINE iti ofera un univers safe si inspirational, unde poti sa gasesti informatii utile despre cum noi toti putem sa ajutam in aceasta perioada, tips & tricks pentru cum sa petreci timpul in casa intr-un mod constructiv si creativ, interviuri with a twist, business know-how esential pentru orice antreprenor dornic sa actioneze in aceasta perioada, recomandari culturale cu talc, cum arata biroul de acasa al pandorrienilor si nu numai, samd – toate povestite cu fler si pozitivism, in cantitati optimist friendly pentru un mega tonus debordant.

Si tu poti reinventa statul acasa, reimaginandu-ti viata Pandorra Style ! trimite e-mail la adresa reimagine@reimagine.ro si fiecare gand proactiv, experienta autentica sau pur si simplu un mesaj de incurajare va fi publicat, cu acordul tau, pe platforma www.reimagine.ro.

#Impreuna invatam sa contribuim la starea de bine a noastra, a tuturor, si sa reconstruim o realitate mai buna!

Despre Pandorra Story Style

Cu peste 9 ani de experienta in domeniu, Pandorra Story Style este o agentie full service ce pune in prim-plan povestea brandului, a companiei, a clientului, cautand continuu noi modalitati de exprimare a mesajelor clientilor sai, dar si construirea si mentinerea unor relatii si parteneriate puternice cu presa, bloggerii si influencerii din Romania. De-a lungul timpului, a dezvoltat campanii de comunicare, relatii publice si a organizat evenimente pentru clienti din domenii diverse, precum companii de IT & C, electrocasnice, pharma, asigurari, turism, dar si companii aeriene si centre comerciale mari.

O parte dintre clientii: Tommy Hilfiger Romania, Sabon Romania, ECCO, ParkLake Shopping Center, Legrand, Consolight, Sphera Group, Megagen, Lindab, PORR Romania, Sensodays.ro.

Povestea Pandorra se gaseste pe www.pandorrastyle.ro.