Acasă Blog Posts Sacouri în care trebuie să investești

Sacouri în care trebuie să investești

DISTRIBUIȚI

Garderoba masculină cuprinde foarte multe piese vestimentare, de la cele basic până la cele elegante, însă este important să știi în ce să investești. Desigur, este esențial să pui mereu accent pe calitate, nu pe cantitate, deoarece în acest fel ținutele tale vor arată impecabil.

Pentru că sunt foarte multe articole de îmbrăcăminte despre care putem să vorbim, de această dată ne vom îndrepta atenția către sacourile bărbătești, nelipsite din garderoba oricărui gentleman care se respectă și care pune preț pe imaginea sa.

Sacourile bărbătești se găsesc într-o varietate de culori, modele și materiale, astfel încât ai libertatea să le alegi pe cele care îți plac și în care te simți bine. Cu toate acestea, vor fi momente în care vei fi nevoit să abordezi un alt stil vestimentar, motiv pentru care îți vom enumeră în acest articol câteva sacouri bărbătești în care trebuie să investești.

Sacouri casual

Sacourile casual sunt cea mai bună opțiune vestimentară în foarte multe situații, mai ales dacă îți place să pui accent pe confort, stil și libertate de mișcare. Sacourile casual pot fi purtate atât la jeanși, cât și la pantaloni Chinos, așa că ai toate motivele să investești în câteva modele. Este foarte important însă să ții cont de sezon și de tendințe, astfel încât să porți sacouri în care te simți bine și care sunt potrivite pentru evenimentele unde vrei să le porți.

În sezonul cald este recomandat să investești în sacouri realizate din materiale mai subțiri, cum ar fi bumbac și in, iar în ceea ce privește alegerea culorilor poți să optezi pentru orice nuanță, în special pentru cele deschide, cum ar fi roz, verde, mov deschi, bleu, crem sau chiar alb.

În sezonul rece este recomandat să investești în sacouri realizate din materiale mai groase, cum ar fi lână, astfel încât să îți asigure confort termic. De această dată poți opta pentru culori mai închise, potrivite pentru a fi purtate toamna sau iarna.

În ceea ce privește alegerea modelului, sacourile casual pot fi uni, astfel încât să le poți asorta cu ușurință sau pot să fie cu diferite imprimeuri. Un exemplu foarte bun sunt imprimeurile în carouri, care sunt mai potrivite pentru a le purta toamna, însă există și o varietate de sacouri pentru sezonul cald.

 

Culorile care îți asigură un stil vestimentar impecabil

Sfatul nostru: Dacă nu îți place să adopți noi trenduri și preferi un stil mai simplu, sfatul nostrum este să investești în culori clasice, în nuanțe deschise și închise. Sacourile bleumarin, gri și albastre sunt o alegere vestimentară foarte bună.

Sacouri business

Dacă lucrezi în mediul de afaceri, sacourile business trebuie să înlocuiască sacourile casual. Este bine cunoscut faptul că un bărbat de succes se face remarcat în primul rând datorită ținutelor pe care le abordează, imaginea fiind completată de atitudine, comportament și modul în care comunica intern și extern.

Și în cazul sacourilor bărbătești business există o varietate de modele și culori, însă noi îți recomandăm să optezi pentru cele clasice, în culori precum navy, gri închis și albastru. Acestea te vor ajută să ai un look potrivit pentru mediul de afaceri.

Sacouri elegante

Sacourile elegante sunt piese vestimentare în care trebuie să investești, indiferent ce stil vestimentar ai. Un gentleman care se respectă are cel puțîn un sacou elegant in garderoba, pe care îl poartă la pantaloni de costum și pe care îl accesorizeaza cu cravată, batista decorativă sau cu bijuterii.

Desigur, când vorbim despre sacouri bărbătești în care trebuie să investești, este important să menționăm că trebuie să respecți în continuare câteva reguli de stil. Sacourile bleumarin și albastre rămân alegeri clasice, care sunt potrivite pentru a le purta la diferite evenimente.

De asemenea, sacourile negre nu se vor demoda niciodată, motiv pentru care poți să investești în câteva modele de calitate.

Dacă vrei  te faci remarcat, poți  porți o vestă la un sacou elegant, însă este esențial  această  se asorteze.

Și sacourile gri sunt o alegere foarte inspirată când vine vorba de sacouri bărbătești eleganteașa  poți investi în câteva nuanțe care te avantajează, de la cele deschise până la cele închise.

Sfatul nostru: Indiferent ce sacouri preferi  porți, fie  este vorba de sacouri casual, elegante sau business, este extrem de important  alegi modele croite pe măsură ta. Sacourile care au o croiala slim fit sunt cele mai potrivite, deoarece ele urmează linia corpului și te ajută  ai un look demn de admirat.

Sursa: www.gq.com si www.don-men.com

Foto: Pexels.com