Acasă FASHION SARKK a lansat noul site!

SARKK a lansat noul site!

DISTRIBUIȚI

Fresh, interactiv si usor de utilizat, noul site web Sarkk invita vizitatorii sa exploreze lumea unei companii inovatoare si moderne si activitatea sa comerciala puternica pentru cele doua marci de moda de top pe care le reprezinta, Tommy Hilfiger si Calvin Klein.

Parcurgand continutul sau uimitor, vizitatorii au sansa de a afla totul despre istoria, misiunea si viziunea companiei, cele mai recente stiri si oportunitati de cariera. Continutul va fi actualizat constant cu informatii utile, buletine informative si anunturi ale companiei in sectiunea de stiri.

Noul design extraordinar, creat de Day6 Advertising, reflecta prezenta semnificativa a SARKK in Grecia, Cipru, Romania, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. In plus, site-ul evidentiaza strategia omnichannel a companiei prin reteaua sa larga de magazine de vanzare cu amanuntul si serveste ca un instrument important pentru interconectarea cu toate e-shops-urile companiei. De asemenea, optiunea de navigare este disponibila in limba greaca, engleza, romana si bulgara, facilitand accesul vizitatorului.

 

Intr-o lume digitala cu peste 1 miliard de site-uri web, noul site SARKK iese in evidenta si devine destinatia online suprema.

 

Explorati noul site web la: sarkk.org