Acasă FASHION Stilat înainte și în vreme de carantină!

Stilat înainte și în vreme de carantină!

DISTRIBUIȚI

Știm că îți este greu să renunți la ținutele de zi cu zi pentru hainele comode de casă, dar nu a spus nimeni că trebuie să faci asta. Chiar și acasă poți să arăți foarte bine și să fi comod în același timp! Nimic nu se compară cu mersul la birou, dar acum în această perioadă dificilă trebuie să vezi și partea plină a paharului. 

Fii prezentabil și comod, poartă pantalonii casual care au în compoziția materialului și elastan pentru o comoditate sporită.

Ca să nu stai toată ziua în papuci de casă optează pentru o pereche de mocasini din piele întoarsă sau material, sunt comozi și ușori. Ai să vrei să-i porți tot timpul.

Alege tricouri sau pulovere colorate de primăvară, trebuie să ne bucurăm și de vremea de afară chiar dacă doar pe balcon sau în curte. Acum poți să te lași purtat de val și să încerci combinații noi de ținute, să faci teste și poate să-ți îmbunătățești stilul vestimentar (dacă simți nevoia).

De altfel, poți să te joci după placul tău cu nuanțe și texturi, șă vezi ce cu ce merge și să obții ținute de invidiat. Enjoy.