Acasă Blog Posts Cum sa te imbraci bine fara sa fii expert in moda

Cum sa te imbraci bine fara sa fii expert in moda

DISTRIBUIȚI

Dacă intri în categoria celor care nu sunt fashion addicts, nu urmăresc blogguri de profil și nu sunt cu ochii după colecțiile noi din magazine, nu îți dai tot salariul pe un sacou și tot ce te interesează e să te simți și să arăți bine, atunci ai nevoie de sfaturi rapide ca să îți updatezi garderoba.

Nu trebuie să știi prea multe despre modă ca să fii în pas cu ea. Doar lucrurile esențiale….

1. Învață să ai simțul proporției și al măsurii. Degeaba ai cel mai bun, frumos și scump costum italian, dacă nu e mărimea potrivită ție.

2. Adoptă un fel de „uniformă personală”. Nu înseamnă o singură ținută, ci un set de haine care știi căți vin bine în orice condiții și care se asortează ușor între ele. Nu trebuie să fie nici prea casual, nici prea fistichie ci să te scoată din încurcătură când ai întârziar dimineața la job, să zicem.

3. Descoperă elementul care te scoate din mulțime. Poate e vorba de hainele colorate care îți plac, poate e vorba de pantalonii de in sau poate de bocancii la care renunți. Fă din aceste elemente un statement în ținuta ta.

4. Dă frâu liber imaginației din când în când! În funcție de ceea ce porți în fiecare zi, încearcă exact opusul. S-ar putea să surprinzi plăcut pe toata lumea.

5. Învată să accesorizezi ținutele. De la șosete până la cravate și bijuterii toate pot spune ceva nou despre tine și stilul tău.

6. Nu te zgârci! Când vine vorba de articolele principale (sacouri, blazer, pantaloni) cumpără haine de calitate (evident, pe care ți le poți permite).

Foto: maninpink.co; Inspiratie: www.don-men.com