Acasă Blog Posts Top 26 cele mai bune comedii la care să te uiți pe...

Top 26 cele mai bune comedii la care să te uiți pe NETFLIX

DISTRIBUIȚI

Când totul e gri în lume și trebuie să stăm în casă, cel mai bine e să ne uităm la comedii. Așa că am făcut un top 26 a celor mai bune comedii de văzut pe NETFLIX în această perioadă.

Tootsie 

Tootsie este una dintre acele comedii rare care au dat peste cap premiile Oscar. Cu 10 nominalizări la Oscar și o eventuală adaptare muzicală, Tootsie urmărește povestea lui Michael Dorsey (Dustin Hoffman) a cărei reputație de actor a devenit atât de rea încât trebuie să își asume o nouă identitate … ca femeie. Este haotic și este minunat.

Life As We Know It

Îți amintești când Katherine Heigl era regina comediilor romantice? În rolurile principale alături de Josh Duhamel, cei doi devin părinți surpriză după ce prietenii lor de cuplu mor într-un accident (nu, serios, filmul este amuzant). Urmărește duo-ul în timp ce încearcă să coopereze.

The Interview

Filmul în care James Franco și Seth Rogen au enervat de fapt Coreea de Nord. Ce începe ca un film în care cei doi joacă un jurnalist și un producător care merg la un interviu cu Kim Jong-Un se transformă într-o poveste nebună în care CIA le cere să-l omoare pe lider. Este plin de râsete și, de asemenea, doar un pic de anxietate politică. Știi, ca-n viață!

Bad Boys

Will Smith și Martin Lawrence sunt doi detectivi din Miami. Lucrurile devin minunate când heroina în valoare de un milion de dolari dispare de la sediul lor. Au cinci zile pentru a o recupera sau se va presupune că a fost o treabă din interior.

The Breaker Uppers

Două femei încep o agenție pentru a despărți cuplurile – în mod clar într-un efort întreprinzător de a distruge industria de matrimoniale.

Austin Powers: International Man of Mystery

În 1967, spionul britanic Austin Powers scapă de nemesisul său, Dr. Evil, care apoi se îngheață criogenic. Puterea voluntarilor să facă același lucru, în cazul în care Răul va reveni vreodată. Treizeci de ani mai târziu, asta se întâmplă exact. Răul s-a întors, iar Powers, de asemenea proaspăt dezghețat, trebuie să se acomodeze în anii 90 și să salveze lumea de rău.

Hot Rod

Andy Samberg joacă rolul unui om obsedat de cascadorii, pe nume Rod, care – se dovedește – foarte rău la cascadorii. Tatăl său vitreg îl batjocorește în mod constant pentru abilitățile sale slabe de cascadorie, dar când se îmbolnăvește, Rod decide să strângă bani pentru o cascadorie mare și incredibilă.

Step Brothers

Will Ferrell și John C. Reilly sunt bărbați trecuți cu mult peste 20 de ani, care încă locuiesc acasă. Când părinții lor se îndrăgostesc și se căsătoresc, băieții vin în remorcă, construiesc paturi supraetajate și fac ravagii generale.

Charlie’s Angels

Curtoazie Îngerii lui Charlie au primit un nou plus în acest an, dar favoritele din 2000 și 2003 sunt disponibile pentru a transmite pentru oricine nu a prins încă Kristen Stewart și compania pe marele ecran.

Okja

Un pic mai mult pe partea serioasă, Okja este mai mult o satiră decât o comedie cu drepturi depline. Când Mirando Corporation îl ia pe Okja, un animal uriaș, fără nume, pentru uz propriu, prietenul de 10 ani al animalului, Mija, face orice pentru a-l salva.

The Other Guys

The Other Guys are toate părțile perfecte pentru o comedie minunată. Regia Adam McKay. Ice-T povestește. Și Mark Wahlberg și Will Ferrell joacă rolul a doi detectivi NYPD care împing creionul, care au ocazia să demonstreze că sunt pentru mai mult decât doar hârtie.

John Mulaney and the Sack Lunch Bunch

Pentru a fi clar, John Mulaney și Sack Lunch Bunch este extrem de ciudat și de nișă, dar suprarealismul său este o încântare de urmărit. Filmat ca o activitate după școală, se reface rapid pe un teritoriu ciudat și nu privește niciodată înapoi.

Ferris Bueller’s Day Off

Acest film al lui John Hughes din anii ’80 este unul dintre comediile de adolescență finală. Plot-ul? Nimic altceva decât să sari peste o zi de școală în cel mai nebunesc mod posibil, dar Matthew Broderick, împreună cu Mia Sara și Alan Ruck l-au transformat într-o capodoperă.

The Ballad of Buster Scruggs

Frații Coen s-au alăturat serviciului de streaming pentru acest original Netflix, un film de antologie cu șase povești în vestul sălbatic american, plin de haiduci, femei pioniere, dublu-încrucișat și un cowboy cântător.

Catfight

Sandra Oh și Anne Heche joacă în acest film, indiscutabil despre două femei – și dușmani de-a lungul vieții – ale căror vieți, cariere și niveluri de reușită sunt violent legate între ele.

Eddie Murphy: Delirious

Această caracteristică iconică de stand-up comedy a oferit o latură mai crudă și mai profană a vedetei Saturday Night Live.

Goon

Un lovitor care își urăște meseria își ia talentul violent în altă parte: patinoarul, unde excelează ca executor al echipei – și găsește un scop în viața sa.

Life of Brian

Monty Python îl preia pe Hristos cu această poveste a lui Brian din Nazaret, un bărbat care s-a născut în aceeași noapte cu Isus – tocmai în grajdul de alături – și își petrece toată viața fiind confundat cu Mesia.

The Little Hours

Alison Brie și Aubrey Plaza interpretează călugărițe medievale ale căror vieți liniștite devin mult mai puțin liniștite după sosirea lucrătorului surdo-mut al lui Dave Franco în această comedie sexuală.

Monty Python and the Holy Grail

Legenda arturiană primește tratamentul parodial în acest absurd – și la nesfârșit citat – clasic cult în care jucătorii Monty Python joacă rolul Cavalerilor Mesei Rotunde în căutarea comori legendare.

Obvious Child

Fata se întâlnește cu băiatul; băiatul lasă fată însărcinată. Poate romantismul să înflorească dintr-o transformare penibilă a evenimentelor care duc la avort?

Scott Pilgrim vs. The World

Acest film plin de energie cu Michael Cera în rolul unui muzician neputincios, care lovește jackpotul romantic atunci când se întâlnește cu noua sa iubită Ramona Flowers – dar trebuie să-i învingă pe cei șapte foști iubiți răi ai ei în mod maniac, inspirat de jocuri video.

Sleeping With Other People

Jason Sudeikis și Alison Brie joacă o pereche daters în serie care nu pot să mențină o relație și găsesc datinguri perfecte între ei – chiar dacă se dovedesc a fi datinguri pentru sex.

Swiss Army Man

Daniel Radcliffe joacă un cadavru (așteaptă) în această comedie suprarealistă în care Paul Dano folosește foarte mult corpul prietenului său mort după ce s-a trezit pe o insulă pustie.

The Waterboy

Personajul SNL al lui Adam Sandler, Canteen Boy, obține un make-up Cajun în Bobby Boucher Jr., care trece de la a fi băiatul de apă al echipei de fotbal al Universității din Louisiana la un linebacker de vedete.

Zack and Miri Make a Porno

Seth Rogen și Elizabeth Banks joacă rolul unor colegi de cameră care găsesc o modalitate întreprinzător de a-și plăti chiria – deși cu siguranță le complică prietenia.

 

 

Sursa: www.esquire.com