Acasă The CARS Top 5 cele mai rapide masini din lume in 2018

Top 5 cele mai rapide masini din lume in 2018

DISTRIBUIȚI

Top 5 cele mai rapide masini din lume in 2018

O masina rapida inseamna mai mult decat viteza la care poate sa ajunga in doar cateva secunde, iar foarte putini oameni ajung sa traiasca cu adevarat o experienta la volanul unui bolid. Cand vine vorba de performanta, trebuie luate in calcul toate aspectele, de la viteza pana la sistemul de franare, greutatea masinii sau alte functii importante ale unei masini.

Acestea fiind spuse, in acest articol vom enumera cinci masini care se claseaza in topul celor mai rapide masini din lume.

Top 5 cele mai rapide masini din lume in 2018

Hennessey Venom F5

Hennessey Venom F5

Modelul Hennessey Venom F5 ajunge la 400 de kilometri pe ora in mai putin de 30 de secunde, iar viteza maxima pe care a inregistrat-o acest model a fost de 484.413 de kilometri pe ora.

Koenigsegg Agera RS

Koenigsegg Agera RS

Viteza medie atinsa de Koenigsegg Agera RS a fost de 444,6 kilometri pe ora, insa viteza maxima a fost una mai mare. Astfel, masina a reusit sa atinga viteza de 457,5 kilometri pe ora.

Hennessey Venom GT

Hennessey Venom GT

Modelul Hennessey Venom GT a inregistrat o viteza de 435.166 de kilometri pe ora, record aprobat de Guinness Book.

Bugatti Veyron Super Sport

Bugatti Veyron Super Sport

Inainte ca modelele Hennessey si Koenigsegg sa ajunga in topul celor mai rapide masini din lume, Bugatti domina recordul de vteza. Astfel, Bugatti a revenit pe piata cu modelul Veyron Super Sport, acesta atingand viteza maxima de 431.304 kilometri pe ora.

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

A durat aproape un deceniu ca Buggati sa lanseze succesorul modelului Veyron, timp in care topul recordurilor de viteza s-a modificat de cateva ori. Mai mult decat atat, multi au anticipat ca modelul Chiron, in valoare de 2,7 milioane de dolari, va atinge un nou record de viteza, dar acesta a ajuns la viteza de 420.039 de kilometri pe ora, fiind la o diferenta foarte mica de Veyron Super Sport.

Citeste si: Cele mai frumoase modele Ford din toate timpurile!

Sursa: themanual.com

Foto: themanual.com