Acasă The PLACES Unde mai iesim in oras. 4 locatii super cool in Bucuresti!

Unde mai iesim in oras. 4 locatii super cool in Bucuresti!

DISTRIBUIȚI

Unde mai iesim in oras. 4 locatii super cool in Bucuresti!

Pentru ca nu ne lasam demoralizati de problemele cotidiene si vrem sa ne simtim bine la final de saptamana, continuam seria recomandarilor cu locuri unde putem savura preparate inedite sau unde putem servi o limonada, o bere sau un cocktail.

Stim ca iti place sa iti petreci timpul in cele mai cool locuri si vrei sa te bucuri de compania prietenilor sau a persoanei dragi, motiv pentru care am ales patru locatii numai bune pentru a te relaxa si pentru a te bucura asa cum trebuie de zilele si serile de vara.

4 locatii super cool in Bucuresti

J’ai Bistrot

Situat pe Calea Grivitei nr. 55, J’ai Bistrot dispune de o curte mare, cu pamant pe jos, pietris si nisip, iar mesele nu sunt inghesuite, ceea ce inseamna ca persoanele care vor sa aiba parte de liniste pot sa stea in locurile mai retrase. Ambianta este una foarte placuta, cei mai multi dintre cei care vin aici sunt tineri, personalul este foarte dragut si amabil, iar locul in sine este unul in care te vei simti bine si te vei relaxa.

Modelier

Night time in #gradinamodelier. We love to have you here. ❤️

A post shared by Modelier (@modelier_bar) on

Un alt loc care ne-a atras atentia este Modelier, situat pe Duzilor 12. Atmosfera este una foarte placuta, oamenii sunt relaxati si mancarea este foarte buna. Te poti bucura pe terasa de lumina soarelui sau poti veni la ceas de seara pentru a te relaxa la un pahar de vin si un preparat delicios in compania prietenilor.

Jacques Pot

/ everybody loves the sunshine! #JacquesPot #Oazadeverde

A post shared by Jacques Pot (@jacques.pot) on

Situat in inima Capitalei, aproape de centru, pe Zborului 2, Jacques Pot este locul unde vei dori sa vii iar si iar. Fie ca vrei sa te bucuri de lumina zilei pe terasa sau iti plac serile de vara in compania prietenilor, aici este locul perfect pentru tine. Cei mai multi care vin aici sunt tineri, atmosfera este foarte placuta, oamenii sunt foarte prietenosi si relaxati, iar vibe-ul este unul bun.

Gradina Eden

Gradina Eden

O plimbare prin centrul orasului se poate incheia cu o limonada rece, o cafea savuroasa, o bere sau un cocktail, iar pe Calea Victoriei 107 am gasit locul perfect, unde te poti relaxa si bucura de compania prietenilor. Gradina Eden este locul perfect pentru oamenii cool si creativi din Bucuresti.

Citeste si: Unde mai mancam in oras – destinatii pentru gurmanzi!

Foto locatii: Instagram si Facebook

Foto principala: Pexels.com