Acasă The PLACES Unde vezi finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018

Unde vezi finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018

DISTRIBUIȚI

Unde vezi finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018

Finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018 are loc duminica, iar finalistele sunt Croatia si Franta. Surpriza acestui campionat a fost calificarea Croatiei in finala, dupa ce a invins dramatic Anglia cu 2-1.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 se va incheia duminica, la ora 18:00, iar meciul se va juca pe stadionul Luzhniki din Moscova. Cu o zi inainte, sambata, se va juca finala mica, pentru a treia pozitie de pe podium, iar meciul va fi intre Belgia si Anglia de la ora 17:00, in Sankt Petersburg.

Daca vrei sa vezi meciurile intr-o atmosfera placuta, atunci alege din timp o locatie si rezerva o masa. In cazul in care esti lipsit de inspiratie, noi ne-am gandit la trei locatii unde poti vedea finala si semifinala Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

Unde vezi finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018

Beraria H

THE H TRIO: Burger H + Bere H Arămie + Bere H Blondă

A post shared by Beraria H (@berariah) on

Beraria H dispune de un spatiu foarte mare, asa ca este o locatie foarte buna pentru a vedea finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018. Meciul Franta vs. Croatia va fi transmis pe ecrane LED si proiectoare GIGANT, pe terasa si in interior, astfel incat sa ai parte de cea mai frumoasa seara. In plus, aici poti servi o bere savuroasa sau un preparat pe masura, asa ca ai toate motivele sa iti rezervi de acum o masa.

La Promenada Mall

O alta locatie unde poti vedea finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018 este pe terasa mall-ului Promenada. Spatiul este foarte bine amenajat, dispune de ecrane foarte mari, iar meniul este destul de divers, asa ca suntem siguri ca te vei simti foarte bine aici cu prietenii.

The Harp – Irish Pub

Situat chiar in inima Capitalei, pe strada Bibescu Voda nr. 1, The Harp este cu siguranta o locatie foarte buna pentru a vedea finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018. Poti savura o bere rece, un whisky aromat sau un cocktail savuros. Trebuie sa mentionam ca mancarea este foarte buna aici, iar noi suntem siguri ca vei fi tentat sa gusti cel putin unul din preparatele prezentate in meniu.

Nu iti place aglomeratia? Poti vedea meciul acasa, cu prietenii!

Daca nu iti place aglomeratia, poti vedea finala Campionatului Mondial de Fotbal chiar la tine acasa. Pune berea la rece, pregateste chipsurile, aduna-ti prietenii si fii gata de meci!

Tu unde planuiesti sa vezi finala Campionatului Mondial de Fotbal?

Citeste si: Locatii cu terase frumoase in Bucuresti!

Foto locatii: Instagram

Foto principala: Pexels.com